Αρχική Σπίτι & Design Καναπές Bucefalo του Emanuele Canova.

Καναπές Bucefalo του Emanuele Canova.

by Andreas Rekopoulos

Σχεδιασμένος από τον Ιταλό Emanuele Canova ο καναπές Bucefalo είναι ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό κομμάτι με ξεχωριστό design αλλά και έξυπνες χρηστικές λειτουργίες.

Το όνομα Bucefalo είναι φόρος τιμής στο άτι του μεγάλου Αλεξάνδρου τον Βουκεφάλα, καθώς σύμφωνα με τον Ιταλό σχεδιαστή η έμπνευση για το σχήμα του καναπέ προήλθε από την σιλουέτα του θρυλικού αλόγου.

Ο σχεδιασμός του καναπέ είναι τέτοιος ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τρεις λειτουργίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καναπές, ως ανάκλιντρο, αλλά και ως βιβλιοθήκη. Ο ιδιοφυής σχεδιασμός του Bucefalo αφήνει μεγάλο κενό χώρο στο κάτω μέρος του καναπέ για αποθήκευση βιβλίων ή άλλων αντικειμένων. Μια ευέλικτη λύση καθώς εκεί μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν αξεσουάρ όπως ένα τηλεκοντρόλ, ένα μαξιλάρι, η ακόμη και μια κουβέρτα καναπέ. Παράλληλα ο καναπές Bucefalo είναι κατάλληλος για όλες τις χρήσεις καθώς ταιριάζει εξίσου τόσο σε ένα μοντέρνο σαλόνι, όσο και σε έναν επαγγελματικό χώρο αναμονής

Πέρα όμως από την προφανή χρηστικότητα, το κύριο χαρακτηριστικό του Bucefalo είναι το απέριττο γραμμικό του σχέδιο που διαφέρει χαρακτηριστικά από οτιδήποτε άλλο και κάνει ον κάνει τόσο εντυπωσιακά μοναδικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.