Αρχική Home Decor Κάμερα μωρού Withings Smart Baby Monitor.

Κάμερα μωρού Withings Smart Baby Monitor.

by Andreas Rekopoulos
Withings Smart Baby Monitor

H κάμερα μωρού Withings Smart Baby Monitor συνδυάζει μια σειρά από εντυπωσιακές τεχνολογίες σε μια μικρή και κομψή συσκευή που φροντίζει για την ασφάλεια του μωρού σας.

Το Withing Smart Baby Monitor ξεπερνάει κατά πολύ τις δυνατότητες μια απλής κάμερας για μωρά. Η σημαντικότερη καινοτομία του είναι ότι συνδέεται με συσκευές iOS της Apple, όπως iPhone, iPad και iPod Touch και σας επιτρέπει να παρακολουθείται το μωρό από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αρκεί να έχετε Internet. Δεν χρειάζεστε πλέον δεύτερη συσκευή ή δεύτερη οθόνη, απλά ανοίγετε την iOS συσκευή σας και μπορείτε απευθείας να δείτε, να ακούσετε ή ακόμη και να μιλήσετε στο μωρό σας.

Η  συσκευή προσφέρει μια πληθώρα τεχνολογιών και τρόπων παρακολούθησης, με στόχο στην ασφάλεια του μωρού, όπως μικρόφωνο, ηχείο, αισθητήρα θερμοκρασίας και αισθητήρα υγρασίας. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο είναι η υψηλής ευκρίνειας κάμερα, η οποία μέσω ειδικού λογισμικού λειτουργεί και ως ανιχνευτής κίνησης, ενώ είναι και IR κάμερα υπερύθρων για νυχτερινές λήψεις. Συνδέστε το Withings Smart Baby Monitor σε ένα δίκτυο Wi-Fi και απευθείας έχετε πλήρη γνώση του τι γίνεται στο δωμάτιο του μωρού.

Όμως η καινοτομία δεν σταματάει εκεί φυσικά, με τόσους αισθητήρες και τόσες δυνατότητες δεν φανταστήκατε ότι το Withings Smart Baby Monitor δεν θα είχε και το δικό του συνοδευτικό application. Απλά πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή WithBaby στο iPhone, iPad ή iPod Touch σας και μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά αυτόματων ειδοποιήσεων. Εάν το μωρό σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ύπνου ή υπερκινητικότητας, όταν κλαίει ή σας φωνάζει αλλά και όταν η θερμοκρασία ή υγρασία στο δωμάτιο ξεπεράσει τα όρια που έχετε ορίσει, το Withings Smart Baby Monitor αυτόματα θα σας ειδοποιήσει για την κατάσταση.

Αν θέλετε να ελέγξετε περαιτέρω την κατάσταση με την τεχνολογία PTZ (Pan-Tilt-Zoom), μπορείτε να πλοηγηθείτε οπουδήποτε στο δωμάτιο του μωρού.  Ένα γλίστρημα των δακτύλων επιτρέπει τη μεγέθυνση της εικόνας ή την επικέντρωση του ενδιαφέροντος οπουδήποτε εσείς το επιλέξετε και με τη γνώριμη ευκολία των συσκευών της Apple.

Η γνωστή κίνηση pinch (με 2 δάχτυλα) για την εστίαση λειτουργεί κατά το γνώριμο τρόπο όπως σε όλες τις εφαρμογές για iOS.  Σε συνδυασμό δε με τη τεχνολογία εστίασης PTZ μπορείτε να επικεντρωθείτε τόσο στο παιδί σας όσο και στο περιβάλλον του χωρίς απώλεια στην ποιότητα της εικόνας. Ο αισθητήρας των 3 megapixel παρέχει εικόνα εντυπωσιακής ευκρίνειας στο iPhone σας. Παράλληλα, ο ευρυγώνιος φακός επιτρέπει την παρακολούθηση του μωρού οποιαδήποτε στιγμή και σε όποιο σημείο του δωματίου κι αν βρεθεί χωρίς να απαιτείται η επανατοποθέτησή της κάμερας σε άλλο σημείο.

Τέλος Αν το μωρό είναι αναστατωμένο το Withing Smart Baby Monitor μπορεί να παίξει ευχάριστες μελωδίες ή να δημιουργήσει ένα παιχνίδι χρωμάτων με τα ενσωματωμένα φωτάκια του ώστε το μωρό να ηρεμίσει μέχρι να τρέξετε κοντά του.

Η κάμερα παρακολούθησης μωρού Withings Smart Baby Monitor είναι ίσως το ποιο εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης μωρού στην που κυκλοφορεί στην αγορά χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες της αλλά και στην υψηλή της πρακτικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.