Αρχική Μόδα & Ένδυση Καλοκαιρινά παπούτσια Apollo Moc της Native.

Καλοκαιρινά παπούτσια Apollo Moc της Native.

by Olga Katsiou

Τα Apollo Moc από την Native είναι ένας έξυπνος συνδυασμός αθλητικού παπουτσιού με μοκασίνι, τα ιδανικά καλοκαιρινά παπούτσια για άνετες βόλτες στη εξοχή.

Είναι κατασκευασμένα από ελαφριά και σύγχρονα υλικά, προσφέροντας έτσι πολύ μικρό βάρος για άνετο, χαλαρό περπάτημα. Το πάνω μέρος είναι φτιαγμένο από ένα διάτρητο ελαφρύ ύφασμα από μίγμα μικροϊνών, που αφήνει το πόδι να αναπνέει, κάνοντας τα Apollo Moc ιδανικά για το καλοκαίρι. Το πέλμα των παπουτσιών φτιάχνεται από ελαφρύ αφρώδες υλικό που απορροφά τους κραδασμούς και διαθέτει ελαστική, μαλακή σόλα με μελετημένα χαραγμένο λάστιχο για βέλτιστο κράτημα.

Η εταιρεία Native Shoes δημιουργεί παπούτσια που προσδοκάει να γίνουν τα «κλασσικά του μέλλοντος». Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το αφαιρετικό design, το μικρό βάρος, και η απόλυτη άνεση στο περπάτημα.

Εμπνευσμένα από κλασσικά σχέδια του παρελθόντος, αλλά ταυτόχρονα με στοιχεία από το μέλλον, τα καλοκαιρινά παπούτσια Native είναι σύμφωνα με τους σχεδιαστές τους «Τα παπούτσια του τώρα και του μέλλοντος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.