Αρχική Διάφορα Καλλιτεχνικοί σελιδοδείκτες my BOOKmark.

Καλλιτεχνικοί σελιδοδείκτες my BOOKmark.

by Andreas Rekopoulos
my BOOKmark art bookmarks

Οι my BOOKmark είναι σίγουρα ανάμεσα στους πιο πρωτότυπους σελιδοδείκτες που έχουμε δει και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι μικρά έργα τέχνης.

Πρόκειται για μια ολόκληρη σειρά σελιδοδεικτών που στην ουσία είναι μικρά ποδαράκια που πετάγονται μέσα από το βιβλίο. Η σουρεαλιστική εικόνα των ποδιών που βγαίνουν μέσα από το βιβλίο αυτομάτως δίνει την εικόνα μικρών πλασμάτων που πασχίζουν να διαφύγουν μέσα από τις σελίδες του.

Τους πρωτότυπους αυτούς σελιδοδείκτες τους φτιάχνει η Olena Mysnyk στο Κίεβο της Ουκρανίας. Οι my BOOKmark  είναι χειροποίητοι, τα πόδια φτιάχνονται από βαμμένο πολυμερικό πηλό, ενώ το στέλεχος που μπαίνει στο βιβλίο είναι από χοντρό χαρτόνι.

Η θεματολογία της σειράς περιλαμβάνει διάφορα είδη ποδιών από άντρες γυναίκες και ζώα, καθώς και αρκετές επιλογές υποδημάτων,  όπως γαλότσες, γόβες, αρβύλες και πολλά άλλα είδη παπουτσιών. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα ταιριάξει όχι μόνο στο δικό σας στυλ αλλά και στο στυλ των βιβλίων σας.

Εμείς ξεχωρίσαμε το μοντέλο «Wicked witch in the book» με τα αστεία πόδια της μάγισσας του παραμυθιού και το «Sexy Legs in the book» με τα πόδια από Pin-Up Girl. Η συλλογή περιλαμβάνει θέματα για όλες τις ηλικίες που σίγουρα θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να χαμογελάσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.