Αρχική Σπίτι & Design Καφετιέρα Poppy Pour-Over της Quirky

Καφετιέρα Poppy Pour-Over της Quirky

by Olga Katsiou

Η καφετιέρα Poppy Pour-Over συνδέεται με το κινητό σας ώστε να προσαρμόσετε τον καφέ σας, παραγγέλνει καφέ αυτόματα και φυσικά διαθέτει ξεχωριστό design.

Είναι δημιούργημα της Αμερικάνικης εταιρίας Quikry και πέρα από το πολύ κομψό της design διαθέτει και εντυπωσιακές τεχνολογίες. Μπορεί να ελεγχθεί από το smartphone σας, το οποίο σας επιτρέπει όχι μόνο να προσαρμόσετε τον επόμενο καφέ σας, αλλά και παραγγέλνει αυτόματα όταν ανιχνεύει ότι τελειώνουν οι κόκκοι καφέ. Εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο internet και έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή, μπορείτε να ζητήσετε από την Poppy Pour-Over να ετοιμάσει ένα φλιτζάνι καφέ καθώς γυρίζετε σπίτι ή καθώς διαβάζετε τα email σας στο σαλόνι!

Η συσκευή ετοιμάζει ένα φλιτζάνι καφέ από την αρχή μέχρι το τέλος, το οποίο σημαίνει ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται καν αλεσμένο καφέ. Η Poppy Pour-Over μπορεί να φτιάξει είτε 300ml είτε 600ml καφέ στην ειδική καράφα της φτιγμένη από διπλού στρώματος πυρίμαχο γυαλί. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Wink, θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε και να αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση, το μέγεθος αλέσματος, τη θερμοκρασία του νερού και άλλα χαρακτηριστικά του καφέ σας, απευθείας από το κινητό σας.

Αυτό που κάνει την καφετιέρα Poppy Pour-Over να ξεχωρίζει από τις άλλες καφετιέρες που συνδέονται με το δίκτυο, είναι ότι θα είναι ένα από τα πρώτα προϊόντα που θα χρησιμοποιούν την νέα Υπηρεσία Αναπλήρωσης της Amazon, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αναπληρώνουν προϊόντα που παραγγέλνουν συχνά με το πάτημα ενός κουμπιού. Η Poppy Pour-Over παρακολουθεί τα αποθέματα του χρήστη σε κόκκους καφέ και φίλτρα. Έτσι, αν κάποιο εξαντλείται, το μηχάνημα θα παραγγείλει αυτόματα με το λογαριασμό Amazon που έχει οριστεί εκ των προτέρων.

Η καφετιέρα διαθέτει μια χοάνη που μπορεί να αποθηκεύσει έως και 500gr κόκκους καφέ, μια δεξαμενή νερού που παίρνει νερό για 4 μερίδες καφέ, ένα ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα νερό και καράφα με διπλό γυαλί που συγκρατεί τον καφέ σε κατάλληλη θερμοκρασία. Τέλος, η Poppy Pour-Over λειτουργεί με τα συνηθισμένα φίλτρα καφέ.

Δυστυχώς, η τιμή για την καφετιέρα Poppy Pour Over δεν είναι διαθέσιμη ακόμη, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2015.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.