Αρχική Τεχνολογία aXtion η απόλυτη αδιάβροχη θήκη για iPhone 5.

aXtion η απόλυτη αδιάβροχη θήκη για iPhone 5.

by Andreas Rekopoulos
aXtion Waterproof iPhone 5 Case - The Joy Factory

Η αδιάβροχη θήκη για iPhone 5 aXtion Pro από την The Joy Factory είναι η απόλυτη θήκη για το iPhone 5.

Είναι μια αδιάβροχη θήκη που προσφέρει ολοκληρωτική προστασία, απίθανο ήχο, ασυναγώνιστη ευκρίνεια στις φωτογραφίες και άψογη λειτουργικότητα της οθόνης αφής. Είναι αεροστεγής και υδατοστεγής και μπορεί να προστατεύσει τη συσκευή σας σε κάθε καθημερινή ή extreme δραστηριότητα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη συσκευή σας στην αδιάβροχη θήκη για iPhone 5 aXtion Pro και να την κρατήσετε έως και μια ολόκληρη ώρα κάτω από το νερό σε βάθος έως 2.1 μέτρα.

Με διαστάσεις μόλις 67.7mm x 15.0mm x 140.5mm και συνολικό βάρος μόλις 39.7 γραμμάρια η αδιάβροχη θήκη για iPhone 5 aXtion Pro ελάχιστα διαφέρει σε όγκο από μια συνηθισμένη θήκη iPhone.

Η θήκη iPhone 5 aXtion Pro πληρεί προδιαγραφές τύπου IP-68 για προστασία στρατιωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Η προδιαγραφή IP-68 είναι η αυστηρότερη προδιαγραφή σε σχέση με το διεθνές στάνταρντ IEC 60529 και περιλαμβάνει 26 τεστ κάποια εκ των οποίων προϋποθέτουν να πέσει η συσκευή από ύψος 1.2 μέτρων σε τσιμεντένια επιφάνεια με όλες τις πιθανές γωνίες. Επίσης είναι πιστοποιημένη για προστασία από οποιοδήποτε σχεδόν μορφή υγρών και στερεών στοιχείων όπως χώμα, λάσπη, νερό, κτλ.

Φυσικά είναι η ιδανική θήκη IPhone για βόλτες στην παραλία και καλοκαιρινές φωτογραφίες μέσα και έξω από το νερό χωρίς κανένα φόβο να πάθει κάτι το iPhone σας. Παράλληλα είδους προστασία δίνει και αμέτρητες δυνατότητες, όπως να ακούτε άφοβα μουσική σε μια πισίνα ή να τραβάτε υποβρύχιες φωτογραφίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε την αδιάβροχη θήκη για iPhone 5 aXtion Pro κάνοντας ποδήλατο, πηγαίνοντας για τρέξιμο ή κάνοντας οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα.

Για να εξελιχθεί μια τόσο μικρή θήκη που να προσφέρει τόσο απόλυτη προστασία έχει χρησιμοποιηθεί εντυπωσιακή τεχνολογία. Τα ηχεία και τα μικρόφωνα του τηλεφώνου προστατεύονται από ειδικές αδιάβροχες μεμβράνες Intelli-filter™ που δεν εμποδίζουν την μεταφορά του ήχου. Οι κάμερες και η οθόνη έχουν αντιανακλαστικά τζάμια προστασίας από γρατζουνιές και κρούση, ενώ το βύσμα φόρτισης και το βύσμα των ακουστικών κλείνουν με βιδωτά καπάκια ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να ανοίξουν κατά λάθος κάτω από το νερό και να βραχεί η συσκευή σας.

Η αδιάβροχη θήκη iPhone 5 aXtion Pro αποτελεί ένα από τα καλύτερα αξεσουάρ που μπορείτε να αγοράσετε για ένα iPhone 5. Χωρίς να προσθέτει μεγάλο όγκο, προστατεύει την συσκευή πραγματικά από τα πάντα διατηρώντας παράλληλα την χρηστικότητα της στο μέγιστο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.