Αρχική Τεχνολογία Ακουστικό Bluetooth Jawbone Era από τον Yves Behar.

Ακουστικό Bluetooth Jawbone Era από τον Yves Behar.

by Andreas Rekopoulos

Tο Jawbone Era είναι το τελευταίο μοντέλο της γνωστής σειράς Bluetooth ακουστικών Jawbone της εταιρίας Aliph. Σχεδιάστηκε από τον βασισμένο στο Σαν Φρανσίσκο Yves Behar της Fuseproject με στόχο να δοθεί ύφος κοσμήματος, παράλληλα είναι βελτιωμένο σε όλα τα σημεία σε σχέση με τα προηγούμενα Jawbone.

Ήδη τα ακουστικά Jawbone έχουν χτίσει ένα καλό όνομα στη αγορά λόγω της επαναστατικής τεχνολογίας noise assassin, η οποία φιλτράρει τους θορύβους του περιβάλλοντα  χώρου και απομονώνει την φωνή του χρήστη, ώστε να ακούγεται μόνο αυτή δυνατά και καθαρά. Το Jawbone Era όμως εξελίσσει την τεχνολογική πρωτοπορία της σειράς ακόμη παραπέρα ενσωματώνοντας δύο δυνατότητες που προσφέρονται για πρώτη φορά σε ακουστικό Bluetooth. Καταρχάς έχει ενσωματωμένο accelerometer και κατά δεύτερον προσφέρει ήχο ποιότητας HD. Το accelerometer εντοπίζει την κίνηση του ακουστικού και έτσι μπορείτε να εκτελείτε λειτουργίες απλά κουνώντας το ακουστικό και χωρίς να πατήσετε κανένα κουμπί, ενώ ο ήχος HD υπόσχεται καλύτερη διαύγεια ομιλίας.

Παράλληλα χρησιμοποιεί πρωτόκολλο επικοινωνίας Bluetooth 3.0, ενώ όλες οι προηγμένες δυνατότητες των προηγούμενων μοντέλων της σειράς διατηρούνται αναλλοίωτες. Δυνατότητες όπως η παραμετροποίηση μέσω του software MyTalk, ή φόρτιση με απλό βύσμα micro USB καθώς και η δαπεικόνιση του επίπεδου της μπαταρίας του ακουστικού στην οθόνη του κινητού σας. Τέλος το Jawbone Era έχει και αναγνώριση του καλούντος με φωνητική ειδοποίηση, αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος σας καλεί, το ακουστικό ανακοινώνει προφορικά το όνομα πριν απαντήσετε την κλήση. Το Jawbone Era συνδυάζει τεχνολογία στον υπερθετικό βαθμό μαζί με ιδιαίτερο Design σε ένα ακουστικό Bluetooth που πραγματικά υπερέχει πολύ από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί επί του παρόντος στην αγορά.

Όμως επειδή οι εξελιγμένες λειτουργίες από μόνες τους δεν αρκούν για χαρακτηριστεί ένα προϊόν ως κορυφαίο, το Jawbone Era ενθουσιάζει και στον τομέα του εξωτερικού Design. Προσφέρεται σε ποικιλία χρωμάτων, από τελείως μαύρο έως προκλητικό κόκκινο, ενώ υπάρχουν και δύο διαφορετικά σχέδια. Ένα σε αυστηρό γεωμετρικό μοτίβο με “τεχνολογική” αισθητική και ένα με μοτίβο αποτελούμενο από ελλειψοειδή σχήματα, που συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο. Τέλος επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, η συσκευασία του ακουστικού είναι εξίσου εντυπωσιακή με το περιεχόμενο και αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά.

Προς ώρας το Jawbone Era είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ. Σύντομα αναμένεται και στην Ευρώπη μέσω του Online καταστήματος της Aliph.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.