Αρχική Τεχνολογία Το πληκτρολόγιο για ipad της Logitech είναι ταυτόχρονα και μια κομψή θήκη.

Το πληκτρολόγιο για ipad της Logitech είναι ταυτόχρονα και μια κομψή θήκη.

by Andreas Rekopoulos

Το πληκτρολόγιο για ipad της γνωστής εταιρίας κατασκευής περιφερειακών υπολογιστών Logitech είναι ταυτόχρονα και μια ιδιαίτερα κομψή αλουμινένια θήκη που προστατεύει το αγαπημένο σας tablet.

Το πληκτρολόγιο-θήκη ονομάζεται Keyboard Case και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία ZAGG, η οποία ασχολείται με αξεσουάρ φορητών συσκευών και είχε αναπτύξει στο παρελθόν ένα παρόμοιο προϊόν για το αρχικό iPad. Το Keyboard Case ξεχωρίζει για το προσεγμένο design του, καθώς είναι φτιαγμένο από βουρτσισμένο αλουμίνιο και ταιριάζει τέλεια με το iPad σαν να ήταν η φυσική του θήκη. Παράλληλα έχει τριπλή λειτουργία καθώς είναι θήκη, σταντ αλλά και πληκτρολόγιο.

Με την προσθήκη του Keyboard Case το iPad μετατρέπεται στην κυριολεξία σε ένα ξεχωριστό Netbook. Το iPad συνδέεται με την θήκη μέσω Bluetooth ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πλήρες πληκτρολόγιο. Επίσης υπάρχει δυνατότητα να στηρίξετε το iPad είτε σε Landscape είτε σε Portrait mode, μια λειτουργία που λείπει από την original θήκη της Apple. Τέλος διαθέτει μαλακή αφρώδη επένδυση στο εσωτερικό της ώστε να προστατευτεί η οθόνη του iPad από τυχόν χτυπήματα.

Αν ψάχνατε για ένα χρηστικό πληκτρολόγιο για ipad το οποίο διαθέτει μεγάλη φορητότητα το Keyboard Case της Logitech είναι μια ιδανική λύση. Όμως ακόμη και αν ψάχνατε απλά μια θήκη για iPad και πάλι η έξυπνη αυτή συσκευή είναι αυτό που ζητούσατε και κάτι παραπάνω, καθώς παρέχει επαρκή προστασία, διαθέτει άψογο στυλ και προσθέτει ένα πολύ χρήσιμο σε όσους δακτυλογραφούν μηχανικό πληκτρολόγιο. Είναι ήδη διαθέσιμο στις ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.