Αρχική Τεχνολογία Ηλιακός φορτιστής Sunshine από την XD Design.

Ηλιακός φορτιστής Sunshine από την XD Design.

by Andreas Rekopoulos
Sunshine Solar Charger (1)

Ο Sunshine είναι ένας ηλιακός φορτιστής που σας επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές σας, ομορφαίνοντας τον οικείο σας χώρο.

Κατασκευάζεται από τον μοναδικό συνδυασμό υλικών Resound και διαθέτει 5 ενσωματωμένα ηλιακά πάνελς. Η 2600mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου του Sunshine μπορεί να αποθηκεύσει αρκετή ενέργεια με την οποία εν συνεχεία θα  τροφοδοτήσει το κινητό, το tablet ή όποια άλλη συσκευή σας. Το κατά 45% φυτικής  προέλευσης, βιολογικό υλικό του (κατασκευάζεται από υπολείμματα καλαμποκιού) καθιστά τον ηλιακό φορτιστή Sunshine, ένα εξαιρετικά οικολογικό εργαλείο, που μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 35% σε σύγκριση με τα προϊόντα που είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από πλαστικό.

Τέλος, ο ηλιακός φορτιστής Sunshine με την κομψή του εμφάνιση, που παραπέμπει σε ένα μπουκέτο από λουλούδια, αποτελεί ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο, κατάλληλο για το σπίτι ή και το γραφείο. Μπορείτε επίσης να το χαρίσετε στους φίλους σας προτείνοντας έναν εύκολο, όμορφο και οικολογικό τρόπο να φορτίζουν τις συσκευές τους.

Η XD Design δημιουργεί πρωτότυπα, πρακτικά προϊόντα, επιθυμητά από τον καθένα αλλά προσιτά οικονομικά. Συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα και τον έξυπνο σχεδιασμό, η XD Design σε συνεργασία με σχεδιαστές απ’ όλο τον κόσμο, παρουσιάζει, καθημερινά, χρηστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ο ηλιακός φορτιστής είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.