Αρχική Σπίτι & Design Ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας Shell της Joseph Joseph.

Ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας Shell της Joseph Joseph.

by Andreas Rekopoulos
Shell Kitchen Digital Scale by Joseph Joseph

Η ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας Shell της Joseph Joseph προσφέρει άψογη λειτουργικότητα, ακρίβεια μέτρησης και design που δεν θα περάσει εύκολα απαρατήρητο.

Ο σχεδιασμός έγινε από το Λονδρέζικο design στούντιο Morph UK των Bill Holding και Ben Cox. Το σχήμα της ζυγαριάς Shell είναι καμπυλωτό, οργανικό και ιδιαίτερα κομψό. Το μεταλλικό καπάκι με την σατέν υφή λειτουργεί ο προστατευτικό ενώ όταν το γυρίσετε ανάποδα μετατρέπεται σε ένα πρακτικό μπολ για να βάλετε τα υλικά που θέλετε να ζυγίσετε. Παράλληλη η Shell διαθέτει και μια σειρά από τεχνολογικές ευκολίες…

Η ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας Shell ζυγίζει με ακρίβεια έως 5 κιλά βάρους, ενώ η λειτουργία “add and weight” σας επιτρέπει να ζυγίζετε υλικά διαδοχικά χωρίς να αδειάσετε το μπολ. Έτσι μπορείτε να προσθέτετε τα υλικά μαγειρικής σας στο μείγμα και κάθε φορά η ζυγαριά θα σας ενημερώνει για το βάρος του τελευταίο συστατικού που αδειάσατε στο μπολ. Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι το “auto switch off” αν ξεχάσετε την ζυγαριά αναμμένη σβήνει μόνη της μετά από λίγο ώστε να μην καταναλώνει τις μπαταρίες της.

Τέλος η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής υποστηρίζεται και από μια τολμηρή 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας  για τον εσωτερικό μηχανισμό της ζυγαριάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.