Αρχική Τεχνολογία Ηλεκτρικό Ποδήλατο ARCHONT electro.

Ηλεκτρικό Ποδήλατο ARCHONT electro.

by Andreas Rekopoulos

Η βασισμένη στο Βελιγράδι εταιρία Ono Bikes παρουσιάζει το ARCHONT electro ένα διαφορετικό ηλεκτρικό ποδήλατο με φιλοσοφία μοτοσυκλέτας τσόπερ.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο ARCHONT electro χαρακτηρίζεται από τους δημιουργούς του ως ένα “Super E-Bike” πληθωρικό σε όλα του, εμφάνιση, δύναμη, ταχύτητα και λειτουργίες. Είναι ουσιαστικά μια διασταύρωση μοτοσυκλέτας και ποδηλάτου που στοχεύει στο οικολόγο επαναστάτη. Ένα αυστηρά χειροποίητο δημιούργημα με εντελώς μοναδικό χαρακτήρα.

Όλη η κατασκευή χτίζεται γύρα από ένα ατσάλινο πλαίσιο γεμάτο πληθωρικές καμπύλες πλαισιωμένο με τα καλύτερα παρελκόμενα, όπως υδραυλικά δισκόφρενα Shimano Saint δερμάτινη σέλα Brooks και μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες LiFePo4 48V40Ah κρυμμένες διακριτικά μέσα στο αεροδυναμικό του ρεζερβουάρ φτιαγμένο από ανθρακονήματα.

Η καρδιά του ARCHONT electro είναι ένα πραγματικά κτηνώδες για ποδήλατο μοτέρ ισχύος 6 kW το οποίο εξασφαλίζει τελική ταχύτητα της τάξεως των 80 χιλιομέτρων την ώρα! Το πιο εντυπωσιακό επίτευγμα όμως δεν είναι τόσο η ισχύς, αλλά η μεγάλη αυτονομία, καθώς το ηλεκτρικό ποδήλατο ARCHONT electro μπορεί να διανύσει 100 χιλιόμετρα με μια μόνο φόρτιση και χωρίς να κάνετε καθόλου πετάλι. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα υβρίδιο μεταξύ ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας και ποδηλάτου καθώς η δύναμη και η αυτονομία του αρκούν για τις καθημερινές μετακινήσεις εντός πόλης χωρίς να ιδρώσετε καθόλου, εκτός αν θέλετε να γυμναστείτε.

Δυστυχώς η καινοτομία του ηλεκτρικού ποδηλάτου ARCHONT electro συνοδεύεται και από εξίσου καινοτόμα τιμή απόκτησης ύψους €7.999, οπότε μάλλον δεν θα δείτε πολλά να κυκλοφορούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.