Αρχική Σπίτι & Design Ζωγραφίστε τους τοίχους σας με μπογιές IdeaPaint.

Ζωγραφίστε τους τοίχους σας με μπογιές IdeaPaint.

by Andreas Rekopoulos
IdeaPaint dry erase paint

Οι μπογιές IdeaPaint δίνουν την δυνατότητα να μετατρέψετε οποιοδήποτε τοίχο ή άλλη επιφάνεια σε έναν επαναχρησιμοποιήσιμο καμβά ζωγραφικής.

Χρησιμοποιούνται σαν μια οποιαδήποτε μπογιά όμως έχουν τις ίδιες ιδιότητες με τους πίνακες παρουσιάσεων. Δηλαδή μπορείτε να γράψετε επάνω με μαρκαδόρους ή κιμωλία και με το ίδιο σφουγγάρι που σβήνουν οι πίνακες να σβήσετε και να ξαναγράψετε όσες φορές θέλετε. Οι δυνατότητες είναι πραγματικά άπειρες για παιδικά δωμάτια ή ακόμα και για μεγάλους με καλλιτεχνικές τάσεις……

Η Ideapaint διαθέτει τις μπογιές της σε μεγάλη ποικιλία χρωματισμών, είναι βασισμένες στο νερό και συνοδεύονται από πιστοποίηση ότι δεν περιέχουν κανένα βλαβερό χημικό, καθώς και δεκαετή εγγύηση. Εκτός από τις αμέτρητες διακοσμητικές τους ιδιότητες λόγω της υφής τους και της υψηλής τους ανθεκτικότητας είναι και εξαιρετικά πρακτικές, διότι καθαρίζουν εύκολα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να υποστούν μόνιμους λεκέδες όπως οι απλές μπογιές.

Το ωραίο με το συγκεκριμένο υλικό είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί πραγματικά οποιουδήποτε και δεν χρειάζεται καν να καλυφτεί ολόκληρος ο τοίχος. Θα μπορούσε κάποιος για παράδειγμα να βάψει ένα τετράγωνο στην κουζίνα και να το χρησιμοποιεί για σημειώσεις, αντί να τοποθετεί τα γνωστά χαρτάκια στο ψυγείο. Επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στον τοίχο ενός γραφείου και να μετατρέψει ολόκληρο τον τοίχο σε πίνακα παρουσιάσεων. Το προϊόν της Ideapaint δίνει τεράστια ευελιξία, αναλόγως με την φαντασία του χρήστη.

Η τοποθέτηση είναι τελείως απλή καθώς η μπογιά χρησιμοποιείται ακριβώς όπως μια απλή μπογιά τοίχου. Η μπογιά Ideapaint είναι ένας ιδανικός τρόπος για να διακοσμείστε τους τοίχους σας με ξεχωριστό στυλ, προσθέτοντας ταυτόχρονα ένα πολύ ιδιαίτερο χρηστικό και παιχνιδιάρικο στοιχείο στον χώρο σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΜαρίαΣ. 21/03/2015 - 19:58

Πως μπορώ να το προμηθευτώ ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Andreas Rekopoulos 23/03/2015 - 11:56

Καλησπέρα Μαρία,

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Το κομμάτι αυτό του site είναι το blog μας.

Ουσιαστικά ένα περιοδικό ενημερωτικού περιεχομένου για τις τέχνες και το design. Τα αντικείμενα που παρουσιάζονται εδώ δεν διατίθενται όλα από εμάς (μόνο όσα έχουν την σχετική σήμανση «αγόρασε το»), ενώ κάποια συλλεκτικά η περιορισμένης παραγωγής κομμάτια δεν είναι καν διαθέσιμα προς πώληση.

Το συγκεκριμένο είδος δεν το εμπορευόμαστε και δεν γνωρίζουμε πως μπορείς να το προμηθευτείς, εκτός αν το παραγγείλεις από ΗΠΑ απευθείας από τον κατασκευαστή.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.