Αρχική Τέχνη Mοντέλο ανθρώπινου εγκεφάλου από ακρυλικό.

Mοντέλο ανθρώπινου εγκεφάλου από ακρυλικό.

by Andreas Rekopoulos
Ηuman Βrain Acrylic Sculpture

Ο Αμερικάνος καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο “Northup” κατασκευάζει τρισδιάστατα γλυπτά από ακρυλικό κομμένο και χαραγμένο με λέιζερ. Ένα από τα πρόσφατα δημιουργήματα του είναι το εικονιζόμενο μοντέλο ενός ανθρώπινου εγκεφάλου.

Το γλυπτό αποτελείται από 32 διαδοχικά τοποθετημένα φύλα ακρυλικού, τα οποία με τον κατάλληλο φωτισμού δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Θα παραχθεί σε 2 τεμάχια και είναι διαθέσιμο μέσω του Etsy.com, μια πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων που ειδικεύεται στα χειροποίητα αντικείμενα.

Σκεφτείτε το etsy ως ένα μικρό eBay που ασχολείται αποκλειστικά με χειροτεχνίες και αντικείμενα εικαστικού ενδιαφέροντος. Κάποιοι από τους πωλητές είναι επαγγελματίες καλλιτέχνες αλλά οι περισσότεροι  είναι απλοί άνθρωποι που τους αρέσει να δημιουργούν χειροποίητες κατασκευές.

Το αποτέλεσμα είναι ότι  ψάχνοντας εκεί βρίσκει κανείς όλων των ειδών τα κατασκευάσματα, από εξαιρετικά έως τελείως αδιάφορα. Εν τέλει όμως η ελεύθερη κυκλοφορία της τέχνης που επιτρέπει σε όσους έχουν διάθεση για δημιουργία να μοιράζονται με τον υπόλοιπο κόσμο τα τεχνουργήματα τους, σίγουρα με βρίσκει σύμφωνο ως αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.