Αρχική Τεχνολογία HiRise μία μοναδική βάση MacBook από την Twelve Sound.

HiRise μία μοναδική βάση MacBook από την Twelve Sound.

by Andreas Rekopoulos
HiRise Adjustable MacBook Stand by Twelve South

H HiRise είναι μία βάση MacBook που παρέχει μοναδική εργονομία συνδυάζοντας, ποιότητα κατασκευής και πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση.

Με την βάση MacBook HiRise μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση της συσκευής σας στο επιθυμητό ύψος και να χρησιμοποιήσετε το MacBook σαν ένα συμβατικό desktop. H βάση MacBook HiRise είναι κατάλληλη για MacBook Pro, MacBook Air, ή για οποιοδήποτε άλλα MacBook. Βασικά παρά το εμπνευσμένο από την Apple Design μπορεί να φιλοξενήσει οποιοδήποτε laptop. Η βάση για Laptop HiRise διαθέτει στελέχη στήριξης της συσκευής με επιθέματα σιλικόνης. Η βάση στήριξης που δημιουργούν αυτά τα δύο στοιχεία που σχηματίζουν ένα μεγάλο V παρέχει αντιολισθητικό, ασφαλές κράτημα και δεν τραυματίζει το αγαπημένο σας MacBook προκαλώντας χαρακιές και χτυπήματα.

Επιπλέον, η βάση MacBook HiRise από την Twelve South ανεβάζει την συσκευή από το επίπεδο του γραφείου ή του τραπεζιού και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε video ή ταινία σαν να είχατε μπροστά σας μία μεμονωμένη οθόνη σταθερού υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε απευθείας στο MacBook και μία εξωτερική οθόνη και να εργαστείτε ή να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο σε dual-display setup με δύο οθόνες!

Η Twelve South σχεδιάζει αξεσουάρ αποκλειστικά για προϊόντα Apple από το 2009. Η μικρή αλλά καινοτόμα αυτή εταιρία, εξελίσσει νέους τρόπους προστασίας και βέλτιστης χρήσης για προϊόντα Apple με ξεχωριστό design και αισθητική που συμβαδίζει απολύτως με το διαχρονικά κομψό στυλ των συσκευών της Apple.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.