Αρχική Σπίτι & Design Ντουζιέρα εξωτερικού χώρου Hidra από την Escho.

Ντουζιέρα εξωτερικού χώρου Hidra από την Escho.

by Andreas Rekopoulos

Η Hidra της Ιταλικής εταιρίας escho είναι μια ντουζιέρα εξωτερικού χώρου, της οποίας η βάση και η κεφαλή είναι φτιαγμένες από DuPont Corian®.

Η escho ειδικεύεται στις κατασκευές από Corian® και κατέχει την τεχνογνωσία που της επιτρέπει να δημιουργεί εξαιρετικά πολύπλοκα σχέδια από συγκεκριμένο υλικό. Στην συγκεκριμένη εφαρμογή η βάση από Corian® εξασφαλίζει αντοχή καθώς μια ντουζιέρα εξωτερικού χώρου είναι εκτεθειμένη στα στοιχεία της φύσης, ενώ υφίσταται και φθορά από την συνεχόμενη ροή νερού. Παράλληλα το μεγάλο βάρος της βάσης εγγυάται την σταθερότητα της κατασκευής. 

Ο σχεδιασμός της Hidra είναι μινιμαλιστικός, προσφέρει υψηλή χρηστικότητα ενώ έχει και ένα έντονο στοιχείο φουτουρισμού. Ο εύκαμπτος σωλήνας επιτρέπει την εύκολη αλλαγή του ύψους της κεφαλής αλλά και της κατεύθυνσης του νερού. Παράλληλα από εικαστική άποψη λυγίζοντας τον σωλήνα μπορεί κάποιος να δημιουργήσει εντυπωσιακά σχήματα. Μια μοντέρνα και πρωτότυπη ντουζιέρα που θα ομορφύνει μια πισίνα, μια οργανωμένη παραλία ή το εξοχικό σας, δίνοντας παράλληλα μεγάλη ευελιξία τοποθέτησης και μετακίνησης σε σχέση με μια εντοιχισμένη λύση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.