Αρχική Σπίτι & Design Κρεμάστρα εισόδου Loop Stand από την HAY.

Κρεμάστρα εισόδου Loop Stand από την HAY.

by Andreas Rekopoulos

Η κρεμάστρα εισόδου Loop Stand είναι σχεδιασμένη από τον Leif Jørgensen για την HAY και είναι απλή, απόλυτα minimal, χρηστική και κομψή.

Αρχικά σχεδιάστηκε για την μπουτίκ μόδας και έργων τέχνης Storm στην Κοπενχάγη, όπου ο Leif Jørgensen ανέλαβε την διακόσμηση, όμως η μεγάλη επιτυχία του σχεδίου οδήγησε σε ευρύτερη παραγωγή. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ιδιόμορφο τρίποδο, μια ανάλαφρη και ταυτόχρονα στιβαρή κατασκευή με μια μπάρα για το κρέμασμα των ρούχων.

Όπως τα περισσότερα αντικείμενα σκανδιναβικού design η κρεμάστρα Loop Stand είναι απαλλαγμένη από οτιδήποτε περιττό και είναι όμορφη με έναν με έναν δικό της ξεχωριστό τρόπο. Ένα ιδιαίτερο δημιούργημα ειδικά για τους θαυμαστές του αφαιρετικού design.

Η Loop Stand είναι φτιαγμένη από ατσάλι βαμμένο με ανθεκτική βαφή powder coating. Προσφέρεται σε δύο μεγέθη, το μικρό ονομάζεται Loop Stand Hall και έχει μήκος 45εκ. ενώ το μεγάλο ονομάζεται Loop Stand Wardrobe και έχει μήκος 130εκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.