Αρχική Μόδα & Ένδυση Οι απίθανες γόβες Mojito είναι πλέον διαθέσιμες.

Οι απίθανες γόβες Mojito είναι πλέον διαθέσιμες.

by Andreas Rekopoulos
Julian Hakes Mojito Shoe

Πριν από μερικούς μήνες σε προηγούμενο άρθρο ανέφερα τον ενθουσιασμό μου για τις απίθανες μινιμαλιστικές γόβες Mojito του Julian Hakes.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που αναρτήθηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα του Hakes χιλιάδες κόσμος παγκοσμίως που ασχολείται με το Design έδειξε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο concept. Έτσι στην London Fashion Week που έγινε τον Σεπτέμβριο παρουσιάστηκε η τελική έκδοση του παπουτσιού, του οποίου η διάθεση θα αρχίσει από το καλοκαίρι του 2011.

Το Mojito συνόδευσε στην πασαρέλα δημιουργίες από τις συλλογές δύο ανερχόμενων ταλέντων του χώρου της μόδας, της Σουηδέζας σχεδιάστριας Ann-Sofie Back  και της βασισμένης στο Λονδίνο σχεδιάστριας Ada Zanditon. Η αποδοχή από το κοινό ήταν θερμή και ο Hakes δήλωσε ότι βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με γνωστά εργοστάσια κατασκευής πολυτελών παπουτσιών, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η παραγωγή.

Το τελικό μοντέλο του παπουτσιού βασίζεται στις ίδιες σχεδιαστικές αρχές με το πρωτότυπο, αλλά είναι σαφώς βελτιωμένο αισθητικά και ανατομικά, αν και αναρωτιέμαι κατά πόσο το κεντρικό κομμάτι θα φτιαχτεί τελικά από ανθρακονήματα όπως στο πρωτότυπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.