Αρχική Σπίτι & Design Δίσκος σερβιρίσματος Grip από την Joseph Joseph.

Δίσκος σερβιρίσματος Grip από την Joseph Joseph.

by Andreas Rekopoulos

Ο δίσκος σερβιρίσματος Grip της Joseph Joseph είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να συγκρατεί στην θέση τους τα πιάτα και τα ποτήρια κατά την μεταφορά τους από την κουζίνα στο τραπέζι σας.

Μερικές φορές οι απλές ιδέες είναι και οι καλύτερες. Για παράδειγμα ένας δίσκος σερβιρίσματος δεν θα ήταν αναμενόμενο να έχει μια επιφάνεια που να βοηθάει ώστε μην γλιστράει το περιεχόμενο του? Ο δίσκος σερβιρίσματος Grip έχει ακριβώς αυτό, μια αντιολισθητική επιφάνεια που συγκρατεί το περιεχόμενο του στην θέση του.

Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα δεκάδες κομματάκια από λάστιχο ενσωματώθηκαν στην επιφάνεια του δίσκου, έτσι ώστε τα πιάτα και τα ποτήρια να κολλήσουν επάνω στο μαλακό λάστιχο. Παράλληλα και η κάτω πλευρά του Grip έχει λαστιχένια επικάλυψη, ώστε ο δίσκος να μην γλιστρήσει από το σημείο που τον θα τον ακουμπήσετε.

Το Design του Grip είναι ακριβώς αυτό που περιμένει κάποιος από ένα τέτοιο αντικείμενο, απλό, κομψό και μοντέρνο. Η κατασκευή γίνεται από πλαστικό τύπου ABS, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και κατάλληλο για πλύσιμο σε πλυντήριο πιάτων.Ο δίσκος Grip ακολουθεί πιστά την πάγια σχεδιαστική φιλοσοφία της Joseph Joseph η οποία είναι να συνδυάζει το Design με την πρακτική χρηστικότητα και έχει κερδίσει στην εταιρία αμέτρητες διακρίσεις για ευρηματικό Design. Διατίθεται σε 4 χρώματα, λευκό, μαύρο, πράσινο και φούξια και σε δύο μεγέθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.