Αρχική Αρχιτεκτονική Gray Boutique Hotel ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο στο Μιλάνο.

Gray Boutique Hotel ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο στο Μιλάνο.

by Andreas Rekopoulos
The Gray Boutique Hotel in Milan

Το Gray Boutique Hotel είναι ένα υπέροχο μικρό αλλά εξαιρετικά πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στην καρδιά του Μιλάνου. Το Gray Boutique Hotel προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες όπως αρμόζουν στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, στο Μιλάνο της μόδας και της ιστορικής παράδοσης.

Όμως αυτό που κάνει το ξενοδοχείο να ξεχωρίζει είναι η απολύτως πρωτότυπη διακοσμητική και στιλιστική του προσέγγιση, αποτέλεσμα της ανακαίνισης που προσφάτως υπέστη. Αγαπημένο μας στοιχείο είναι σίγουρα οι «αέρινες» αιωρούμενες σκάλες που κλέβουν την παράσταση. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι έκδηλη σε κάθε σημείο του μικρού αυτού πολυτελούς ξενοδοχείου, από την μίνιμαλ εξωτερική ταμπέλα έως την ατμοσφαιρική ρεσεψιόν.Το ξενοδοχείο διαθέτει 21 μόλις δωμάτια, διακοσμημένα με διαφορετικό στυλ. Σε όλα κυριαρχεί η ξύλινη ζεστή επίπλωση και τα υπόλευκα υφάσματα και δέρματα στις αποχρώσεις του ελεφαντόδοντου. Δύο από τις σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν και γυμναστήριο ενώ άλλες δύο σάουνα. Φυσικά, όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεοράσεις Flat-screen και προσφέρουν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ για όσους επισκέπτονται την πόλη για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στο Gray Boutique Hotel μας καλωσορίζει επίσης και ένα μοντέρνο μπαρ το “Il Bar” με την μοντέρνα διακόσμηση του όπου κυριαρχούν το λευκό γυαλί και η μαύρη σκάλα. Μπορούμε επίσης να απολαύσουμε και ένα ξεχωριστό γεύμα στο εξαιρετικό restaurant του ξενοδοχείου, το “Le Noir” όπου καθηλώνει η μαύρη επίπλωση και η βελούδινη μαύρη ταπετσαρία.

Το ξενοδοχείο Gray Boutique βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά από το πασίγνωστο ορόσημο της πόλης το Duomo, την περίφημη όπερα Scala και το σημείο συνάντησης για τη βόλτα και τα ψώνια την Galleria Vittorio Emanuele. Αν ψάχνετε για ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο στο Μιλάνο και σας ενθουσιάζει η προσεγμένη διακόσμηση αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο Gray.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.