Αρχική Σπίτι & Design Γλαστράκια Ienami Bonkei από την Metaphys

Γλαστράκια Ienami Bonkei από την Metaphys

by Andreas Rekopoulos

Τα γλαστράκια Ienami Bonkei της Metaphys μας εισάγουν στον εκπληκτικό κόσμο της μινιατούρας. Η Metaphys εμπνεύστηκε τον πρωτότυπο αυτό σχεδιασμό από την παραδοσιακή Ιαπωνική τέχνη του “Bonkei”.

Το Bonkei είναι η απεικόνιση ενός τοπίου στις τρεις διαστάσεις με τη μορφή μινιατούρας. Συνήθως, τέτοιες μινιατούρες κατασκευάζονται από ξηρά υλικά όπως πέτρες, μίγμα τσιμέντου ή άμμος. Επιπλέον, πολλές μινιατούρες έχουν και μικροσκοπικές φιγούρες που απεικονίζουν ανθρώπους, ζώα, κτίρια και άλλα αντικείμενα.

Στην προκειμένη περίπτωση η Metaphys εφάρμοσε την παραδοσιακή αυτή Ιαπωνική τεχνοτροπία σε μια σειρά από ιδιαίτερα γλαστράκια που εισάγουν στην διακόσμηση σας την τέχνη της μινιατούρας, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική.

Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα-κτίρια. Έτσι συνδυάζοντας κάποιος διαφορετικά γλαστράκια μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό κατάφυτο χωριό μέσα στο σπίτι του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.