Αρχική Σπίτι & Design Γυάλινα φωτιστικά Crystal Rocks του Arik Levy για την Lasvit.

Γυάλινα φωτιστικά Crystal Rocks του Arik Levy για την Lasvit.

by Andreas Rekopoulos
Lasvit Crystal Rock Lights by Arik Levy

Σχεδιασμένα από τον διάσημο Arik Levy τα γυάλινα φωτιστικά Crystal Rocks της Τσέχικης Lasvit είναι πολύτιμες πέτρες που κρέμονται από τα ταβάνι, φωτίζουν και ακτινοβολούν στον χώρο.

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή τα Crystal Rocks είναι εμπνευσμένα από τον κρυπτονίτη, την αχίλλειο πτέρνα του Superman, ένα κρύσταλλο που ακτινοβολεί ενέργεια. Το νέο δημιούργημα του Arik Levy είναι πραγματικά απίστευτα κομψό, ενώ η κατασκευαστική εκτέλεση από την εξειδικευμένη στο γυάλινο φωτιστικό Lasvit είναι απλά άψογη.

Φτιαγμένο από μασίφ κρύσταλλο τα Crystal Rock δείχνουν ξεχωριστά με την πρώτη ματιά, αυτή η απόλυτη διαύγεια του υψηλής ποιότητας κρυστάλλου σε συνδυασμό με το υπέροχο πολυεδρικό τους σχήμα δημιουργούν ένα εντυπωσιακότατο αποτέλεσμα. Το φως παιχνιδίζει μέσα από το κρύσταλλο δημιουργώντας σκιές και λάμψεις, ενώ αιωρείται στον χώρο σαν ένα φωτεινό αστέρι σε σκοτεινό ουρανό.

Η άψογη ποιοτικά κατασκευή συνδυασμένη με ένα έντονα καλλιτεχνικό σχέδιο συνθέτουν μια συλλογή από μοναδικά γυάλινα φωτιστικά που όχι μόνο ενθουσιάζουν τον θεατή, αλλά αποτελούν και λαμπρό παράδειγμα υψηλής υαλουργίας εφαρμοσμένης σε χρηστικά διακοσμητικά αντικείμενα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.