Αρχική Μόδα & Ένδυση Καλσόν Gerbe από τον Gaspard Yurkievich.

Καλσόν Gerbe από τον Gaspard Yurkievich.

by Andreas Rekopoulos

Για την σαιζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2012 η παριζιάνικη Gerbe συνεργάστηκε με τον Gaspard Yurkievich και παρουσίασε μια συλλογή καλσόν που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

Παρότι τα καλσόν είναι ένα εξαιρετικά διαδεδομένο αξεσουάρ και διατίθενται σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων, ο ευρηματικός Gaspard Yurkievich κατάφερε να παρουσιάσει μια συλλογή που ξεχωρίζει με την δική της μοναδική ταυτότητα. Η επιτυχία του σχεδιασμού έγκειται στο γεγονός ότι τα σχέδια είναι εκκεντρικά ακριβώς όσο χρειάζεται χωρίς να φτάνουν στο σημείο της υπερβολής.

Η συλλογή έχει αρκετά αξιόλογα κομμάτια, όμως το αγαπημένο μας είναι σίγουρα το μοντέλο Sublime, το μαύρο καλσόν με το λεπτομερές γοτθικό μοτίβο που σίγουρα θα γίνει το σημείο αναφοράς μιας βραδινής γιορτινής εμφάνισης. Τέλος ιδιαίτερα αξιόλογη είναι και η φωτογραφική δουλειά που έχει γίνει, καθώς όλες οι φωτογραφίες διαθέτουν άψογη αίσθηση της κίνησης χωρίς ίχνος μονοτονίας και στατικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.