Αρχική Αρχιτεκτονική Γεωμετρικό κατάστημα δώρων από τους JP Architects.

Γεωμετρικό κατάστημα δώρων από τους JP Architects.

by Andreas Rekopoulos
Ένα γεωμετρικό κατάστημα από τους JP Architects

Το κατάστημα για δημιουργικά είδη δώρων Le Mistral στο Τόκυο της Ιαπωνίας είναι μια εντυπωσιακή άσκηση γεωμετρίας στον χώρο.

Σχεδιασμένος από το ταλαντούχο δίδυμο των Ιαπώνων αρχιτεκτόνων JP Architects ο χώρος του Le Mistral είναι διαμορφωμένος ώστε να δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα η οποία συνδυάζει την Ιαπωνική με την Ευρωπαϊκή αισθητική. Το «πάντρεμα» των δυο σχεδιαστικών σχολών ήταν εξαρχής ένα από τα ζητούμενα, καθώς το Le Mistral είναι ένα ιδιαίτερο κατάστημα δώρων το οποίο εμπορεύεται κυρίως Ευρωπαϊκά προϊόντα που είναι δυσεύρετα στην Ιαπωνία.

Η σχεδιαστική ταυτότητα του καταστήματος δημιουργείται κατά κύριο λόγο από την προσεκτική επιλογή χρωμάτων και την τέλεια γραμμογράφηση, καθώς τα ράφια, τα έπιπλα, οι τοίχοι και τα πατώματα, διατρέχονται από χαρακτηριστικές λευκές γραμμές.

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές η ραφιναρισμένη αυτή γεωμετρική προσέγγιση συνδυάζει την «τάξη» με την «φρεσκάδα» και προσδίδει το ιδανικό ντεκόρ για μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.