Αρχική Μόδα & Ένδυση Γεωμετρικές τσάντες Cube από την HEIO.

Γεωμετρικές τσάντες Cube από την HEIO.

by Andreas Rekopoulos
Γεωμετρικές τσάντες Cube από την HEIO

Η Λονδρέζικη HEIO παρουσιάζει την σειρά Cube μια συλλογή από γεωμετρικές τσάντες, με απόλυτα αφαιρετικό στυλ για την σύγχρονη μοντέρνα γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει.

Οι τσάντες της σειράς Cube ξεχωρίζουν τόσο για τον πρωτότυπο σχεδιασμό τους, όσο και για την αίσθηση ποιότητας και μοναδικότητας που αποπνέουν. Η έμπνευση του σχεδίου είναι απλή, αφαιρετική και ταυτόχρονα διαχρονικά κομψή. Ένας γραμμικός κύβος φτιαγμένος από τέλεια κομμένα κομμάτια δέρματος, διαχωρισμένα όμορφες πολύχρωμες ραφές.

Φυσικά οι μοναδικές αυτές γεωμετρικές τσάντες είναι αυστηρά χειροποίητες και φτιάχνονται στην Ισπανία από εξειδικευμένους τεχνίτες μόνο με τα καλύτερα δέρματα. Η σειρά περιλαμβάνει μια ποικιλία χρωματικών συνδυασμών, καθένας εμπνευσμένος από μια διαφορετική τοπογραφία. Η καφέ τριχρωμία π.χ. ονομάζεται Μπρούκλιν και είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα των τούβλων στα κλασσικά σπίτια της ομώνυμης περιοχής στην Νέα Υόρκη, ενώ η γαλάζια τριχρωμία ονομάζεται Μινόρκα και τα χρώματα της παραπέμπουν στα γαλανά νερά του πανέμορφου ισπανικού νησιού που ανήκει στο συγκρότημα των Βαλεαρίδων νήσων.

Ολόκληρη η συλλογή Cube χαρακτηρίζεται από εξαιρετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, μίνιμαλ αισθητική και υποτονισμένη πολυτέλεια που βγάζει έναν αέρα ποιότητας χωρίς να προκαλεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.