Αρχική Μόδα & Ένδυση Γεωμετρικά ρολόγια χειρός από την AÃRK Collective.

Γεωμετρικά ρολόγια χειρός από την AÃRK Collective.

by Andreas Rekopoulos
Minimalist Design Wristwatches by AÃRK Collective

Η συλλογή ρολογιών 2013 της Αυστραλέζικης εταιρίας AÃRK Collective ξεχωρίζει για το πρωτότυπο σχεδιασμό της και την κομψή μίνιμαλ αισθητική που χαρακτηρίζει όλα τα ρολόγια της.

Κυρίαρχο στοιχείο της συλλογής είναι τα γεωμετρικά σχέδια, οι αυστηροί συνδυασμοί χρωμάτων που περιορίζονται στο ασημί, λευκό μαύρο και χρυσό, και φυσικά οι προσεγμένες λεπτομέρειες. Δερμάτινα λουράκια από δέρμα υψηλής ποιότητας πλαισιώνουν κομψές κάσες από ανοξείδωτο ατσάλι και συνθέτουν ένα ιδιαίτερο σύνολο. Η φιλοσοφία των προϊόντων της AÃRK Collective συνοψίζεται σε τρεις λέξεις «απλά, κομψά και φτιαγμένο με πάθος». Η αισθητική των ρολογιών AÃRK Collective προκύπτει από μια ισορροπία γεωμετρίας, γραφικών στοιχείων και μινιμαλισμού.

Η AÃRK Collective είναι βασισμένη στην Μελβούρνη και φτιάχνει μια μικρή αλλά πολύ ιδιαίτερη συλλογή ρολογιών. Οι σχεδιαστές τις τονίζουν ότι «Τα ρολόγια μας είναι μια αντανάκλαση της αισθητικής μας και του ποιοι είμαστε, έτσι δημιουργούμε σχέδια απλά, γεωμετρικά και ποιοτικά, τα οποία εκφράζουν ειλικρινά τις επιλογές και τις προτιμήσεις μας.»

Τα σχέδια της AÃRK Collective έχουν έντονες γραφιστικές επιρροές και προτείνουν μια προσέγγιση που βασίζεται στην πεποίθηση ότι ένα καλό σχέδιο πρέπει απαραιτήτως να είναι χρηστικό και προσβάσιμο. Έτσι από τα ρολόγια χειρός της συλλογής AÃRK Collective 2013 απουσιάζει το στοιχείο της υπερβολής, τα σχήματα είναι βολικά, τα μεγέθη μαζεμένα και η κατασκευή απλή και ανθεκτική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.