Αρχική Σπίτι & Design Γεωμετρικά φωτιστικά Rock Garden του Kazuhiro Yamanaka για την Pallucco.

Γεωμετρικά φωτιστικά Rock Garden του Kazuhiro Yamanaka για την Pallucco.

by Andreas Rekopoulos
Rock Garden by Kazuhiro Yamanaka for Pallucco

Ο Ιάπωνας designer Kazuhiro Yamanaka σχεδίασε μία εκπληκτική σειρά από γεωμετρικά φωτιστικά για την Ιταλική εταιρία Pallucco. Εμπνεόμενος από τους παραδοσιακούς κήπους της Ιαπωνίας, ο Yamanaka δημιουργεί μοναδικές μινιμαλιστικές φόρμες που παραπέμπουν στο αρχέτυπο σκίτσο ενός αιχμηρού βράχου.

Τα κρεμαστά φωτιστικά Rock Garden διαπερνούν τον χώρο και δημιουργούν ένα αρχέγονο φωτιστικό αποτέλεσμα. Το φως διαχέεται απευθείας από τον λαμπτήρα στο γύρω περιβάλλον και το μόνο που παρεμβάλλεται είναι οι λεπτές ακμές του γεωμετρικού design. H απουσία κάθε διαμεσολάβησης, ακόμη και του διάφανου γυαλιού προβάλει ένα πρωτότυπο και καθαρό φωτισμό στο χώρο.

Τα γεωμετρικά φωτιστικά Rock Garden υπάρχουν σε δύο εκδοχές, είτε ως μεμονωμένα φωτιστικά οροφής, είτε σε σύνθεση μέσα από μία εκπληκτική κατασκευή η οποία κρέμεται από την οροφή και δεσπόζει σε κάθε χώρο.

«Οι σχεδιαστές πρέπει πάντοτε να λαμβάνουν υπόψη την σχέση των αντικειμένων με τον περιβάλλοντα χώρο, και τις σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ τους. Ως σχεδιαστής, πιστεύω ότι οφείλεις να δημιουργείς ιστορίες. Πραγματοποιώντας ένα concept, προσπαθώ να επιβάλλω την μεγαλύτερη δυνατή επίδραση με τα λιγότερα υλικά» –  Kazuhiro Yamanaka.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.