Αρχική Μόδα & Ένδυση Γαλότσες SWIMS, φορέστε τα καλά σας παπούτσια με κάθε καιρό.

Γαλότσες SWIMS, φορέστε τα καλά σας παπούτσια με κάθε καιρό.

by Andreas Rekopoulos
SWIMS Galoshes

Οι γαλότσες SWIMS φοριούνται πάνω από τα παπούτσια σας και προστατεύουν τα αγαπημένα σας υποδήματα από λάσπη, βροχή χιόνι ή οτιδήποτε άλλο. Φοριούνται ακόμη και με ψηλοτάκουνα!

Σίγουρα σε όλους μας έχει συμβεί να μην φορέσουμε τα καλά μας δερμάτινα ή σουέτ παπούτσια επειδή βρέχει, χιονίζει, πρόκειται να περπατήσουμε μέσα από λάσπες ή οτιδήποτε άλλο.  Η Νορβηγική SWIMS έχει απλά την λύση. Οι φίλοι μας οι Νορβηγοί με τον καιρό που έχουν εκεί μηχανεύτηκαν ένα τρόπο για να επιβιώνουν τα κομψά δερμάτινα παπούτσια από όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι εύκαμπτες γαλότσες SWIMS διατίθενται σε τεράστια ποικιλία σχεδίων για να ταιριάξουν με μπότες, μπουτάκια, γόβες ή ότι άλλο είδος παπουτσιού.

Βασικό στοιχείο του σχεδιασμού είναι το εύκαμπτο υλικό τους που επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν με πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών. Παράλληλα οι γαλότσες SWIMS είναι κομψές και διατίθενται σε πολλά χρώματα για να ταιριάξουν με κάθε είδος υποδήματος. Για τους πλέον απαιτητικούς υπάρχει ακόμη και η συλλογή Armani SWIMS σχεδιασμένη από τον γνωστό οίκο μόδας Armani.

Εκτός από την προστασία που προσφέρουν από καιρικά φαινόμενα οι ιδιαίτερες αυτές γαλότσες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς ακόμη λόγους. Προσωπικά μου φαίνονται μια ιδανική λύση για να μην χαλάει τα παπούτσια μου ο λεβιές ταχυτήτων της μοτοσυκλέτας, όμως σίγουρα θα εξυπηρετήσουν και ανθρώπους που κινούνται σε εργοτάξια, ύπαιθρο ή άλλους χώρους που είναι σκληροί με τα υποδήματα. Χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι γαλότσες SWIMS μπορείτε να φοράτε τα αγαπημένα σας παπούτσια όποτε θέλετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.