Αρχική Διάφορα H G-Star Raw και η Cannondale δημιουργούν ένα πραγματικά vintage ποδήλατο.

H G-Star Raw και η Cannondale δημιουργούν ένα πραγματικά vintage ποδήλατο.

by Andreas Rekopoulos
G-Star Raw Cannadale Bike

Η διάσημη εταιρία ποδηλάτων Cannondale σε συνεργασία με την Ολλανδική εταιρεία ειδών μόδας G-Star Raw σχεδιάζουν από κοινού ένα ποδήλατο που ξεχωρίζει.

Πρόκειται για το G-Star Raw Cannondale Bike, ένα απλό, διαχρονικό και συλλεκτικό ποδήλατο (παράγεται μόνο για 500 κομμάτια) με πολλά μοναδικά στοιχεία. Ο ιδιοκτήτης της G-Star, φανατικός υποστηρικτής της Cannondale θέλησε να συνεργαστεί με την εταιρεία για να φτιάξει ένα δικό του ποδήλατο. Η βασική ιδέα αντλείται από το κλασικό μοντέλο της εταιρείας, το ’08 BadBoyUltra. Το βασικό πλαίσιο εμπλουτίζουν εδώ οι λεπτομέρειες και τα φινιρίσματα, όπως οι ειδικά σχεδιασμένοι  προφυλακτήρες  και η αλυσίδα.

Όπως σημειώνει ο Torgny Fjeldskaar, υπεύθυνος σχεδιαστικού τμήματος της Cannondale παγκοσμίως: «Δεν αναμείχθηκα παρά μόνο στο να δώσω σχήμα στο προστατευτικό της αλυσίδας και φυσικά στο πλαίσιο (η  G-Star ήξερε τι ήθελε: ένα ξεκάθαρο, βιομηχανικής αισθητικής αποτέλεσμα με μεγάλα κυκλικά ανοίγματα). Τα χρώματα και τα γραφικά σχεδιάστηκαν από την G-Star και το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν πράγματι να βρούμε λύσεις για τα συνηθισμένα μέρη του ποδηλάτου».

Η Cannondale Bicycle Corporation, είναι το αμερικανικό τμήμα του καναδικού ομίλου Industries Dorel που δημιουργεί ποδήλατα. Ιδρύθηκε το 1971 στο Bethel, του Κονέκτικατ και έχει κερδίσει πολλά βραβεία design.

Η G-Star Raw είναι μια ολλανδική εταιρεία μόδας  που παράγει νεανικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε urban  στυλ. Πάντα γοητευμένοι από τις απεριόριστες δυνατότητες του denim, οι άνθρωποι της G-Star  θέτουν ως στόχο τη δημιουργία ξεχωριστών ειδών μόδας με militaire ή και vintage  αισθητική, που προορίζονται για τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.