Τραπεζάκι καφέ Pool Table μια πισίνα για όλους.

Το τραπέζι Pool Table συνδυάζει έξυπνο design με χαρακτηριστικό Βρετανικό χιούμορ. Το τραπεζάκι καφέ είναι δημιούργημα της Αγγλικής εταιρίας Freshwest και έχει το σχήμα πισίνας.

Το τραπεζάκι καφέ Pool Table είναι φτιαγμένο από χοντρό ημιδιάφανο ακρυλικό υλικό, το οποίο έχει ένα βαθύ και ιδιαίτερα ζωντανό γαλάζιο χρώμα, που πραγματικά θυμίζει την ηρεμία του νερού μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα χωρίς καθόλου άνεμο. Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι ο μικρός βατήρας μινιατούρα στην άκρη του τραπεζιού που κάνει απολύτως σαφές ότι πρόκειται για μια μικρή πισίνα. Το τραπεζάκι καφέ είναι ιδανικό αξεσουάρ για όσους πάντα επιθυμούσαν μια πισίνα, αλλά κατοικούν σε διαμέρισμα. Είναι σίγουρο ότι θα σας φτιάξει την διάθεση και σε κάθε ζεστή και ηλιόλουστη μέρα θα δημιουργήσει την επιθυμία να πάτε για κολύμπι.

Φυσικά το κερασάκι στην τούρτα είναι η επιτυχημένη ονομασία Pool Table που κανονικά σημαίνει «τραπέζι μπιλιάρδου», αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση οι σχεδιαστές υλοποίησαν το όνομα κυριολεκτικά φτιάχνοντας ένα τραπέζι πισίνα.

Το Pool Table έχει διάσταση 122cm Χ 90cm μιμούμενο τις αναλογίες μιας πραγματικής πισίνας κολυμβητηρίου, το ύψος του είναι 31cm. Το μικρό ύψος από το έδαφος και η τελείως αφαιρετική μεταλλική βάση συμβάλουν στο να τονίζεται περισσότερο το καταπληκτικό του ομογενές χρώμα και να ενισχύεται αυτή η εικόνα μια επιφάνειας νερού που επιπλέει στον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Προσθήκη

Δήλωση Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.