Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικό Tam Tam από την Marset.

Φωτιστικό Tam Tam από την Marset.

by Olga Katsiou

Το φωτιστικό Tam Tam είναι μια νέα αντίληψη στον κόσμο των φωτιστικών, η οποία χρησιμοποιεί την επανάληψη, εστιάζοντας στο κλασσικό σχήμα αμπαζούρ.

Ένας αριθμός πηγών φωτός στραμμένων σε διαφορετικές κατευθύνσεις, με γεωμετρική διάταξη που δημιουργεί μία αίσθηση οργανωμένου χάους. Θα μπορούσαμε να βρούμε τόσα παραδείγματα για να περιγράψουμε το φωτιστικό Tam Tam, όπως ένα ζουμερό τσαμπί σταφύλια, ένα σετ τυμπάνων, τον αστερισμό του Περσέα.

Το Tam Tam σχεδιάστηκε από τον Fabien Dumas για την Marset και αποτελείται από μία κεντρική λάμπα σε λακαρισμένο αλουμίνιο, με την οποία συνδέονται περιμετρικά άλλες λάμπες μικρότερου μεγέθους που μπορούν να περιστραφούν κατά 360° μέσω ενός μηχανισμού περιστροφής. Ένα οπάλ μεθακρυλικό στρώμα στο άνοιγμα της λάμπας διαχέει το φως απλά.

Είναι διαθέσιμο ως φωτιστικό οροφής σε δύο μεγέθη: ένα κανονικό μέγεθος με 3 ή 5 περιμετρικές λάμπες μικρότερου μεγέθους, και ένα μίνι μέγεθος με 3 περιμετρικές λάμπες. Σε όλους τους συνδυασμούς, η κεντρική λάμπα είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή άσπρο, ενώ οι περιμετρικές λάμπες μπορούν να συνδυαστούν σε μαύρο, άσπρο, πορτοκαλί, καφέ, πράσινο ή χρώμα της άμμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.