Αρχική Σπίτι & Design Το φωτιστικό Sunrise Φέρνει την Ανατολή του ήλιου στο Χώρο σας!

Το φωτιστικό Sunrise Φέρνει την Ανατολή του ήλιου στο Χώρο σας!

by Anna Karataglidou
Sunrise inspired lamp

Η Ρωσίδα σχεδιάστρια Natalia Rumyantseva δημιουργεί ένα ιδιαίτερο φωτιστικό εμπνευσμένο από την ανατολή του ηλίου. Η σχεδιάστρια προσπάθησε να αποτυπώσει την “άπιαστη” εικόνα της ανατολής του ηλίου σε ένα επιδαπέδιο φωτιστικό πατώματος, αλλά και σε αντίστοιχο επιτραπέζιο. Η Natalia μέσα από το πρωτότυπο σχέδιο της μεταφέρει το συναίσθημα φρεσκάδας και ζωντάνιας που νιώθει κανείς όταν σηκώνεται με την ανατολή του ηλίου.

Κάθε ανατολή και δύση του ηλίου έχει μία ομορφιά χρωμάτων και φωτός με έντονα συμβολική σημασία. Το ζεστό φως που διαχέει το φωτιστικό Sunrise γεμίζει το χώρο σας με ενέργεια. Η σχεδιάστρια υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με την Ιαπωνική παράδοση, το φως του ηλίου μεταδίδει ευτυχία και ευημερία.

Το φωτιστικό Sunrise κατασκευάζεται από υλικό Corian με διαφάνεια και είναι κινητό στο χώρο για να επιλέξετε εσείς από που θα ανατέλλει ο ήλιος σας!

Το φωτιστικό Sunrise δεν παράγεται ακόμα και βρίσκεται προς το παρόν σε στάδιο πρωτοτύπου αλλά έχει ήδη κερδίσει βραβείο “Design and Design International Award” (Παρίσι, 2013).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.