Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικό οροφής Atomic Suspension από την Delightfull: Διαστημικά Ρετρό.

Φωτιστικό οροφής Atomic Suspension από την Delightfull: Διαστημικά Ρετρό.

by Anna Karataglidou
Atomic Suspension by Delightfull

Εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’50 το κρεμαστό φωτιστικό οροφής Atomic είναι ένας σύγχρονος απόγονος των σφαιρικών φωτιστικών που κυριαρχούσαν τότε. Μία ερμηνεία της τάσης atomic που επικράτησε τότε στο design. Μόνο που η σημερινή εκδοχή του είναι σαφώς πιο εντυπωσιακή!

Το φωτιστικό οροφής Atomic είναι ένα μόρφωμα από ρετρό σφαίρες κατασκευασμένες από γυαλιστερά μαύρα, λευκά και επιχρυσωμένα σφαιρικά «καπέλα». Οι σφαίρες αυτές στοιχίζονται με έντονη ασυμμετρία για να τονιστεί η μη-συμβατική όψη της κάθε κυτταρικής μορφής, μορφολογία που προσπαθεί να μιμηθεί το design του Atomic.

Καθώς κάθε σφαίρα δημιουργεί έντονη εντύπωση που αγγίζει τα όρια του deja-vu μιας εικόνας από το παρελθόν, συνεπώς είναι ιδανικό να τοποθετηθεί σε ένα έντονα μοντέρνο και μίνιμαλ περιβάλλον. Η αντίθεση θα κάνει το χώρο, είτε είναι οικιακός είτε κάποιο δημόσιο lobby, να αφήσει το στίγμα του στον επισκέπτη.

Με το φωτιστικό οροφής Atomic Suspension η Delightfull παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό κομμάτι που δημιουργεί στον θεατή μια νοσταλγική ανάμνηση του διαστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.