Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικό LED 2D της DING3000 για την Skitsch.

Φωτιστικό LED 2D της DING3000 για την Skitsch.

by Andreas Rekopoulos
2D LED Lamp by DING300 for Skitsch

Το φωτιστικό LED 2D διακρίνεται για τον απόλυτο μινιμαλιστικό του σχεδιασμό και το άψογο γραμμικό του στυλ που ξεχωρίζει με την απέριττη απλότητα του.

Ο σχεδιασμός του 2D έγινε από το Γερμανικό design στούντιο DING3000 για λογαριασμό της Ιταλικής εταιρίας Skitsch και διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, ως επιτραπέζιο φωτιστικό, ως φωτιστικό δαπέδου και ως φωτιστικό οροφής. Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας λυχνίες LED ο σκελετός του φωτιστικού 2D παραμένει εξαιρετικά λεπτός, κάνοντας το να μοιάζει σαν ένα σκίτσο δύο διαστάσεων, εξ ου και η ονομασία του.

Η επιτραπέζια και η επιδαπέδια εκδοχή του 2D διαθέτουν στον σκελετό τους και εύκαμπτα σημεία, κάνοντας έτσι εύκολη την ρύθμιση της κατεύθυνσης του φωτός, ενώ παράλληλα διατηρείται αναλλοίωτος ο απόλυτα αφαιρετικός σχεδιασμός.  Όλη η σχεδιαστική φιλοσοφία του 2D βασίζεται στην γεωμετρία και το αρχέτυπο σχήμα της λεπτής μαύρης γραμμής. Πρόκειται ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο φωτιστικό LED που σίγουρα θα αγαπήσουν όλοι οι φίλοι του μινιμαλισμού και των απλών καθαρών γραμμών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.