Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικό γραφείου Paddle του Benjamin Hubert για την Fabbian.

Φωτιστικό γραφείου Paddle του Benjamin Hubert για την Fabbian.

by Andreas Rekopoulos
Paddle Lamp by Benjamin Hubert for Fabbian

To Paddle είναι ένα επιτραπέζιο και επιδαπέδιο φωτιστικό από τον Βρετανό σχεδιαστή Benjamin Hubert για την Ιταλική εταιρία Fabbian.

Η βάση και οι βραχίονες αυτού του κλασικού και κομψού φωτιστικού προσαρμόζονται για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον εκάστοτε χρήστη. Αντλώντας την έμπνευσή του από την περιστροφική κίνηση του κουπιού ενός κανό, ο Hubert σχεδιάζει ένα απέριττο φωτιστικό γραφείου που στην ουσία μπορεί να περιστρέφεται 360 μοίρες και να καλύψει κάθε ανάγκη φωτισμού σε οποιοδήποτε προσωπικό ή και επαγγελματικό χώρο. Η πηγή του φωτός είναι μια υψηλής ισχύος λυχνία LED η οποία λειτουργεί με διακόπτη αφής και διαθέτει ρύθμιση φωτεινότητας.

Στην πιο αρχιτεκτονική και αναγνωρίσιμη εκδοχή του, το Paddle κατασκευάζεται από αλουμίνιο και παράγεται σε δύο χρώματα λευκό και μαύρο. Υπάρχει επίσης και μία ιδιαίτερη, δεύτερη εκδοχή που συνδυάζει μαζί με το αλουμίνιο και το ξύλο. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα ιδιαίτερα στυλάτο φωτιστικό γραφείου LED που ξεχωρίζει ευχάριστα από τα συνηθισμένα.

Η Fabbian είναι μία ιταλική εταιρία σχεδιασμού που δραστηριοποιείται στο σχέδιο φωτιστικών από το 1961. Οι σχεδιαστές της Fabbian, εδώ και τρεις δεκαετίες, προσπαθούν να δημιουργούν νέες τάσεις στο βιομηχανικό σχεδιασμό με σεβασμό στην ιταλική παράδοση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.