Αρχική Σπίτι & Design Εξωγήινο Φωτιστικό Alien του Constantin Wortmann για τη Next.

Εξωγήινο Φωτιστικό Alien του Constantin Wortmann για τη Next.

by Anna Karataglidou
Alien Ceiling Pendant Lamp Next

Χαριτωμένο και φουτουριστικό, το εξωγήινο φωτιστικό Alien του Constantin Wortmann για την γερμανική εταιρεία Next μοιάζει σαν να έχει βγει από τη σελίδα εικονογραφημένου περιοδικού.

Με μορφή που παραπέμπει σε εξωγήινη μορφή ζωής, το φωτιστικό οροφής Alien μοιάζει να σκαρφαλώνει πάνω στο συρματόσκοινό του τυλίγοντας χαριτωμένα την… ουρά του. Είναι ανάλαφρο και εκπέμπει ένα ζεστό λευκό φως που δίνει στο χώρο σας μοναδική ατμόσφαιρα και ένα κεντρικό στοιχείο διακόσμησης που θα μείνει αξέχαστο σε όσους το δουν.

Εκτός από την κρεμαστή εκδοχή του φωτιστικού Alien υπάρχει και η επιτραπέζια και επιδαπέδια εκδοχή του, όπου το “πλασματάκι” μοιάζει να σκαρφαλώνει στην μεταλλική ράβδο της βάσης.

O Constantin Wortmann είναι ένας από τους δύο συνιδρυτές του στούντιο σχεδιασμού Büro für Form, και πλέον ο μοναδικός μετά την αποχώρηση του Benjamin Hopf. Το έργο των Büro für Form έχει αναγνωριστεί με πολλά βραβεία σε διεθνές επίπεδο. Η δουλειά τους εστιάζει κυρίως στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, αλλά και στον βιομηχανικό σχεδιασμό με έμφαση σε έπιπλα και φωτιστικά. Το φωτιστικό οροφής Alien είναι προϊόν μιας μακρόχρονης συνεργασίας με την Γερμανική εταιρεία φωτιστικών Next και αποτελεί μέρος μια ιδιαίτερα επιτυχημένης συλλογής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.