Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικά Oups! Από την Nathalie Bernollin.

Φωτιστικά Oups! Από την Nathalie Bernollin.

by Andreas Rekopoulos
Oups! Lamp Nathalie Bernollin

Με την κατάλληλη δόση χιούμορ και την χρήση έντονων χρωμάτων η σειρά φωτιστικών Oups! της Γαλλίδας σχεδιάστριας Nathalie Bernollin προσδίδει έναν εύθυμο τόνο στον χώρο σας.

Ο πατέρας της Nathalie Bernollin ήταν καλλιτέχνης. Έτσι ανακαλώντας τις παιδικές της αναμνήσεις από μπογιές και χρώματα που βρισκόντουσαν μόνιμα διασκορπισμένα μέσα στο σπίτι της, η Γαλλίδα designer δημιούργησε μια σειρά φωτιστικών εμπνευσμένα από δοχεία χρώματος. Τα φωτιστικά της σειράς μοιάζουν με δοχεία μπογιάς που Oups ! χύθηκαν στο πάτωμα, στο γραφείο ή ακόμη και στον τοίχο σας. Κατ αναλογία τα φωτιστικά της Bernollin μας θυμίζουν αρκετά την επίσης καταπληκτική Liquid Lamp της Kyouei Design.

Η εικαστική υπόσταση των φωτιστικών Oups ! θυμίζει παιδικότητα, ενώ παράλληλα έχει έντονο και το Pop-Art στοιχείο. Επίσης τα Oups ! Διατίθενται σε ένα εξαιρετικά ευρύ χρωματολόγιο (αναμενόμενο για ένα φωτιστικό εμπνευσμένο από μπογιές). Έτσι με 17 επιλογές χρωμάτων για τον κουβά και άλλες 17 για την μπογιά που τρέχει από μέσα του, μπορείτε να δημιουργήσετε 289 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς!

Τα Oups ! Είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από μέταλλο, γεγονός που τους δίνει μια ποιοτική υπόσταση, καθώς σε συνδυασμό με την απλή κατασκευή τους, δύσκολα θα βρεθεί τρόπος να χαλάσει κάτι. Η σειρά περιλαμβάνει 4 διαφορετικά μοντέλα. Το Lampadaire Oups ! που είναι φωτιστικό δαπέδου, το Applique Oups ! που είναι απλίκα, το Lampe Oups ! που είναι επιτραπέζιο φωτιστικό και το P’tite Oups ! που είναι μια μικρότερη εκδοχή επιτραπέζιου φωτιστικού κατάλληλο για χρήση σε κομοδίνο ή κρεβάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.