Αρχική Σπίτι & Design Μίνιμαλ φωτιστικά LED της Goodbye Edison.

Μίνιμαλ φωτιστικά LED της Goodbye Edison.

by Andreas Rekopoulos
Goodbye Edison Led Lamps

Η Γαλλική εταιρία  Goodbye Edison παρουσίασε προσφάτως την πρώτη συλλογή φωτιστικών της. Πρόκειται για μια σειρά από τρία ιδιαίτερα κομψά επιτραπέζια φωτιστικά με ανάλαφρο μίνιμαλ σχεδιασμό.

Όλα τα μοντέλα της Goodbye Edison χρησιμοποιούν αποκλειστικά λυχνίες τύπου LED, οι οποίος προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και βοηθούν στην επίτευξη αυτής της αφαιρετικής γεωμετρικής αισθητικής που τα χαρακτηρίζει. Τα φωτιστικά Goodbye Edison δημιουργούν έναν ανάλαφρο ατμοσφαιρικό φωτισμό και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι σκιών με έντονο διακοσμητικό ρόλο.

Η συλλογή αποτελείται  από τρία μοντέλα, το απολύτως αφαιρετικό UP που είναι απλά μια φωτεινή γραμμή, το ελαφρώς φουτουριστικό Framed που μοιάζει με ένα φωτεινό πλαίσιο, και το διακριτικά κομψό Les Fines που είναι ιδανικό για να προβάλετε άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, φωτίζοντας τα.

Η ονομασία Goodbye Edison είναι προφανώς ένα έξυπνο λογοπαίγνιο που αποχαιρετά τις γνωστές σε όλους μας αγαπημένες, αλλά ταυτόχρονα ενεργοβόρες λάμπες τύπου Edison,  οι οποίες σταδιακά αντικαθιστώνται μα πιο προηγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, όπως τα LED. Τα LED που χρησιμοποιεί η Γαλλική εταιρία έχουν λιγότερα από 14W κατανάλωση ενέργειας, προσφέροντας αντίστοιχη ένταση φωτισμού με μια λάμπα πυρακτώσεως ισχύος 60W. Η προσδόκιμη διάρκεια ζωής αυτών των LED είναι 30.000 ώρες, ( βάση μέσου όρου αυτό μεταφράζεται σε περίπου 15 χρόνια χρήσης).

Τα εξαιρετικά κομψά φωτιστικά της Goodbye Edison κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Γαλλία και το πλαίσιο τους είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο. Ένα εύκολα ανακυκλώσιμο υλικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.