Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικό Fly-Fly των Ludovica & Roberto Palomba για την Foscarini.

Φωτιστικό Fly-Fly των Ludovica & Roberto Palomba για την Foscarini.

by Andreas Rekopoulos

Το φωτιστικό οροφής Fly-Fly είναι αποτέλεσμα μιας μακράς σπουδής επάνω στην διάχυση του φωτός. Το μελετημένο σχήμα του εξασφαλίζει φωτισμό 360°, ενώ το πρωτότυπο σχέδιο του, που θυμίζει ένα καπέλο με φτερά δημιουργεί μια μοναδική σιλουέτα που ξεχωρίζει για την διακριτική της κομψότητα.

Φτιαγμένο από ένα ελαφρύ όμως εξαιρετικά ανθεκτικό πολυκαρβονικό υλικό, με σατέν υφή, το Fly-Fly συνδυάζει το υψηλό Design με την μέγιστη χρηστικότητα. Το επάνω άνοιγμα του φωτιστικού επιτρέπει στο φως να διαχέεται ελεύθερα στον χώρο, ενώ το κάτω άνοιγμα δίνει φιλτραρισμένο φως λιγότερο έντονο και πιο “μαλακό” για απευθείας επαφή με τα μάτια. Δέχεται λάμπα αλογόνου ισχύος έως 230W.

Το αέρινο σχήμα του Fly-Fly κάνει το ελαφρύ φωτιστικό να φαίνεται σαν να αιωρείται αβίαστα στον χώρο και δίνει ευελιξία τοποθέτησης σε οποιαδήποτε σχεδόν περιβάλλον. Το Fly-Fly σχεδιάστηκε από τους Ludovica & Roberto Palomba και παράγεται από την γνωστή Ιταλική εταιρία Foscarini.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.