Αρχική Home Decor Καθρέφτης – κρεμάστρα Flip, Design JEHS+LAUB.

Καθρέφτης – κρεμάστρα Flip, Design JEHS+LAUB.

by Andreas Rekopoulos

Μερικές φορές η λύση για διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό βρίσκεται στην εξειδίκευση. Η Γερμανική εταιρία Schönbuch ειδικεύεται σε ένα ιδιαίτερο είδος επίπλων, στα έπιπλα εισόδου-υποδοχής.

Ως αποτέλεσμα της απόλυτης ειδίκευσης αποκλειστικά σε έπιπλα τέτοιου τύπου, η Schönbuch έχει μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις που διαφέρουν από τα συνηθισμένα από άποψη εμφάνισης αλλά και εργονομίας. Ένα από τα πλέον πρόσφατα και χαρακτηριστικά προϊόντα της Schönbuch είναι ο καθρέφτης-κρεμάστρα Flip.

Ο Flip μοιάζει σαν ένας μοντέρνος επίπεδος καθρέφτης, αλλά μπορεί να μετασχηματιστεί και σε μια ιδιαίτερα βολική και καλαίσθητη κρεμάστρα. Παράλληλα παρέχει στο εσωτερικό του χώρο αποθήκευσης για τις εξαιρετικού design κρεμάστρες που τον συνοδεύουν. Είναι σχεδιασμένος από τους JEHS+LAUB οι οποίοι έχουν ένα στυλ σχεδιασμού τυπικά Γερμανικό, με την απλότητα, την εργονομία και την ποιότητα ως δομικά στοιχεία του.

Η κατασκευή του Flip είναι άψογη ποιοτικά και όλες οι λεπτομέρειες είναι προσεγμένες με αποκορύφωμα τις ατσάλινες minimal κρεμάστρες, οι οποίες έχουν επικάλυψη από ύφασμα για να μην γλιστράνε τα ρούχα. Είναι διαθέσιμος σε ποικιλία χρωματισμών κατόπιν παραγγελίας και η βαφή του είναι τύπου powder-coating.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.