Αρχική Σπίτι & Design Fletcha, ένα τραπεζάκι με πολλαπλή προσωπικότητα.

Fletcha, ένα τραπεζάκι με πολλαπλή προσωπικότητα.

by Andreas Rekopoulos

Το Fletcha είναι ένα ευέλικτο βοηθητικό τραπεζάκι που μπορεί να τοποθετηθεί και να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Σχεδιάστηκε από τον Rafael Morgan και αποτελεί μια αντίδραση στον στατικό τρόπο τοποθέτησης των τραπεζιών, που είναι πάντα ο ίδιος. Το Fletcha αντιθέτως με μπορεί να τοποθετηθεί στο πάτωμα με 3 διαφορετικές πλευρές αλλάζοντας έτσι το ύφος και την χρηστικότητα του.

Παράλληλα  το εσωτερικό μέρος του τραπεζιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση βιβλίων, περιοδικών ή άλλων αντικειμένων. Το σχήμα του τραπεζιού μοιάζει με βέλος, εξ ου και η ονομασία Fletcha που στα πορτογαλικά σημαίνει “η μύτη του βέλους”. 

Το ιδιαίτερο σχήμα του Fletcha του δίνει μεγάλη ευελιξία τοποθέτησης. Για παράδειγμα εάν το χρησιμοποιήσετε ως κομοδίνο δίπλα σε κάποιο κρεβάτι θα μπορούσε να τοποθετηθεί με τρόπο που να βοηθάει στην αποθήκευση βιβλίων, ενώ αν το βάλετε ως βοηθητικό τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ μπορεί να τοποθετηθεί με την μεγάλη πλευρά επάνω ώστε να ακουμπήσετε κάποιο διακοσμητικό. Το Fletcha κατασκευάζεται από την Γερμανική εταιρία Pulpo και φτιάχνεται από ατσάλι. Διατίθεται σε τρία χρώματα, μαύρο, λευκό και κόκκινο με ενδεικτική τιμή 300€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.