Αρχική Διάφορα Φλασκί Hipflask από τον Tom Cecil.

Φλασκί Hipflask από τον Tom Cecil.

by Andreas Rekopoulos
Hipflask by Tom Cecil

Το φλασκί Hipflask του Λονδρέζου σχεδιαστή Tom Cecil είναι τόσο κομψό που θα μπορούσε κάποιος να το βγάλει και να αρχίσει να πίνει σε δημόσιο χώρο χωρίς κίνδυνο να τον παρεξηγήσουν για αλκοολικό.

Ο Tom Cecil φτιάχνει το ξεχωριστό αυτό φλασκί στο εργαστήριο του στο ανατολικό Λονδίνο χρησιμοποιώντας πλάκες ανοξείδωτου ατσαλιού. Οι ατσάλινες πλάκες διαμορφώνονται σε ένα αιχμηρό γεωμετρικό σχήμα που ξεχωρίζει για την αυστηρή κομψότητα του.Το Hipflask είναι χειροποίητο και καθένα έχει ένα χαρακτηριστικό σειριακό που πιστοποιεί την μοναδικότητα του.

Λόγω ιδιόμορφου γωνιώδους σχήματος του όταν ακουμπήσετε το Hipflask κάτω στέκεται όρθιο οριζόντια αντί για κατακόρυφα, ενώ η χωρητικότητα του είναι 50ml. Το φλασκί Hipflask διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά εξωτερικά φινιρίσματα, βουρτσισμένο ατσάλι, μπρούτζο, μαύρο και λευκό και κατόπιν παραγγελίας μπορούν φυσικά να χαραχτούν επάνω του τα αρχικά σας ή ότι άλλο θέλετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.