Αρχική Σπίτι & Design Καθρέφτης Fiction του Jean Marie Massaud.

Καθρέφτης Fiction του Jean Marie Massaud.

by Andreas Rekopoulos
Καθρέφτης Fiction του Jean Marie Massaud

Ο καθρέφτης Fiction σχεδιάστηκε από τον Jean Marie Massaud για την Glas Italia και είναι φτιαγμένος από ένα φύλλο γυαλιού, στο οποίο ο καθρέφτης φαίνεται σαν μια ασημένια σκιά.

Το όνομα fiction προκύπτει από το γεγονός ότι ο καθρέφτης δημιουργεί μια αντανάκλαση η οποία φαίνεται σαν  να εξαφανίζεται σιγά σιγά. Η στήριξη γίνεται με έναν χρωμιωμένο μεταλλικό κύλινδρο που τοποθετεί τον καθρέφτη σε απόσταση μερικών εκατοστών από τον τοίχο, ενισχύοντας έτσι την εικόνα της διαφάνειας του γυαλιού. Ο fiction βασίζεται σε ένα απλό αλλά έξυπνο σχέδιο που έχει εκτελεστεί άψογα και είναι σίγουρο ότι θα προσθέσει στυλ και μια ατμόσφαιρα μυστηρίου σε οποιοδήποτε χώρο.

Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, μια με την διαφάνεια στο επάνω μέρος και μια με την διαφάνεια στο κάτω μέρος. Επίσης υπάρχουν δύο μεγέθη καθρέφτη, ένα μικρό με ύψος 105 εκατοστά και ένα μεγάλο με ύψος 180 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.