Αρχική Σπίτι & Design Πολυθρόνα FF1, από τους Fox & Freeze.

Πολυθρόνα FF1, από τους Fox & Freeze.

by Andreas Rekopoulos
FF1 Armchair

Η πολυθρόνα FF1 ξεγελά με την εμφάνιση της, φαίνεται ένα ευαίσθητο δημιούργημα, ενώ στην πραγματικότητα είναι απίστευτα ανθεκτική.

Είναι προϊόν συνεργασίας των δύο Βέλγων σχεδιαστών James Van Vossel και Tomde Vrieze  που ενώθηκαν δημιουργώντας το σχεδιαστικό studio Fox & Freeze. Η FF1 είναι φτιαγμένη από  ένα τετράγωνο κομμάτι συνθετικού υλικού, με υφή τσόχας. Το τετράγωνο κομμάτι διπλώνεται με τέτοιο τρόπο που σχηματίζει την καρέκλα, χωρίς να  υπάρχει καμία απώλεια υλικού, εκτός από τις τρύπες  για τα σχοινιά που σταθεροποιούν την κατασκευή.

Το design της FF1 σύμφωνα με τους εμπνευστές της χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και έμφαση στην δομική συνοχή που προσδίδει στο κάθισμα αντοχή και στιβαρότητα, ενώ η λεπτομέρεια με τα συνδετικά σχοινιά δίνει την τελική πινελιά σε ένα προσεγμένο σχέδιο.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που δείχνει τους σχεδιαστές κυριολεκτικά να πηδάνε επάνω της, χωρίς η FF1 να ζορίζεται καθόλου, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Με το μαλακό υλικό κατασκευής που διαθέτει και την απίθανη στιβαρότητα και αντοχή που την διακρίνει η FF1 είναι κατάλληλη για εσάς που έχετε το συνήθειο να πηδάτε επάνω στα έπιπλα ή για όσους έχουν λιλιπούτιους συγκατοίκους με τέτοιες συνήθειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.