Αρχική Σπίτι & Design Μπαταρίες μπάνιου Dolce από την Fantini.

Μπαταρίες μπάνιου Dolce από την Fantini.

by Andreas Rekopoulos
Fantini Dolce Faucet

Η σειρά από μπαταρίες μπάνιου Dolce της Ιταλικής Fantini περιλαμβάνει αρκετά μοντέλα με ξεχωριστό στυλ, τα οποία συνδυάζουν μοντέρνο Design και υψηλή χρηστικότητα.

Ο σχεδιασμός έγινε από την Birgit Lohmann, η οποία συνδύασε μια μινιμαλιστική και αρχιτεκτονική σιλουέτα βρύσης με ένα ιδιόμορφο χερούλι το οποίο αποτελεί την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά. Οι βρύσες της σειράς Dolce πωλούνται ξεχωριστά από τα χερούλια ώστε συνδυάζοντας τα δύο μπορούν να δημιουργηθούν ενδιαφέρουσες διχρωμίες, όπως η εικονιζόμενη λευκή-κόκκινη βρύση νιπτήρα.

Η σειρά περιλαμβάνει αρκετά μοντέλα για να καλύψουν κάθε πιθανή ανάγκη. Μπαταρία νιπτήρα σε δύο μεγέθη, μπαταρία μπιντέ, καθώς και αρκετές εντειχιζόμενες εκδοχές είτε για χρήση σε νιπτήρα, είτε για χρήση σε μπανιέρα.

Οι μπαταρίες μπάνιου Dolce της Fantini προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από χρυσό έως λευκό. Έτσι ταιριάζουν σε οποιαδήποτε μπάνιο είτε είναι μοντέρνας είτε κλασσικής αισθητικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.