Αρχική Τεχνολογία ExoMount 2 της ExoGear. Η πιο σταθερή βάση αυτοκινήτου για το κινητό σας.

ExoMount 2 της ExoGear. Η πιο σταθερή βάση αυτοκινήτου για το κινητό σας.

by Anna Karataglidou
Exogear Exomount 2 Universal Smartphone Car Mount

Το ExoMount 2 της  ExoGear είναι μία βάση κινητού τηλεφώνου που μπορεί να προσκολληθεί ακόμη και σε επιφάνειες που δεν είναι απόλυτα λείες.

Αντίθετα με τις συμβατικές βάσεις αυτοκινήτου το ExoMount 2 μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε σημεία του αυτοκινήτου θα βόλευαν, όμως δεν έχουν λεία επιφάνεια, όπως πχ. στην κολόνα του παρμπρίζ ή στην κεντρική κονσόλα. Σε πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα το παρμπρίζ δεν είναι η βέλτιστη θέση για ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς είναι δύσκολο να φτάσει κάποιος τα πλήκτρα του ενώ οδηγεί. Με το ExoMount 2 και χάρη στην εξαιρετικά δυνατή του βεντούζα το πρόβλημα λύνεται και το κινητό σας πλέον μπορεί να τοποθετηθεί στην βέλτιστη εργονομικά θέση κάνοντας την οδήγηση πιο ασφαλή. Το ExoMount 2 είναι φυσικά κατάλληλο για το δημοφιλές iPhone και επίσης συμβατό με οποιοδήποτε κινητό με οθόνη έως 5,5 ίντσες.

Η ExoGear εξειδικεύεται σε αξεσουάρ ηλεκτρονικών συσκευών, κυρίως τηλεφώνων και tablet. H συγκεκριμένη βάση αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και λειτουργική. Δεν περιορίζεται όμως μόνο σε συγκεκριμένο τύπο συσκευής. Με απλή και ταυτόχρονα κομψή σχεδίαση, το ExoMount 2 μπορεί να υποστηρίξει ποικιλία συσκευών (όπως λόγου χάρη, iPhone, iPod, Smartphones, GPS) γεγονός που το καθιστά μια εξαιρετικά ευέλικτη λύση που μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιήστε ακόμη και αν αλλάξετε συσκευή.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυαιθυλένιο, με ενισχυμένα ελατήρια στη δαγκάνα του και με ιδιαίτερα αποτελεσματική βεντούζα στη βάση του, μπορεί να εφαρμόσει όχι μόνο σε λείες, καθαρές επιφάνειες, όπως αυτή του γυαλιού, αλλά σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Το ExoMount 2 διαθέτει δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών στον κάθετο αλλά και στον κατακόρυφο άξονα του, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα πολλαπλών οπτικών γωνιών σε εσάς και τον συνοδηγό σας.

Η χρήση του Exomount 2 δεν περιορίζεται μόνο για μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και σε οποιαδήποτε περίσταση κριθεί απαραίτητο από το χρήστη, στο σπίτι ή στο γραφείο. Ένα ακόμη ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι αναποδογυρίζοντας το ExoMount 2 μπορεί κάποιος να το αναρτήσει και αντίστροφα. Χρησιμοποιώντας την δαγκάνα ως μέθοδο στήριξης το ExoMount μπορεί να σταθεροποιηθεί και σε έπιπλα ή άλλα αντικείμενα,  ενώ η κινητή συσκευή αναρτάται με ασφάλεια στην ισχυρή βεντούζα. Έτσι η ποικιλία των επιφανειών εφαρμογών της βάσης αυξάνεται και καθιστά το ExoMount2 ως μία εύχρηστη συσκευή για οδηγούς και όχι μόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.