Αρχική Αρχιτεκτονική Εξοχική κατοικία Crown House από τους 81.WAW.PL

Εξοχική κατοικία Crown House από τους 81.WAW.PL

by Andreas Rekopoulos
Εξοχική κατοικία Crown House από τους 81.WAW.PL

Η μοντέρνα εξοχική κατοικία Crown House σχεδιάστηκε από το Πολωνικό αρχιτεκτονικό γραφείο 81.WAW.PL και ξεχωρίζει για τις λιτές γραμμές και την όμορφη γεωμετρία της.

Ένα εξαιρετικό δείγμα αυστηρής γεωμετρικής αρχιτεκτονικής π[ου κυριαρχεί αλλά ταυτόχρονα δένει και με το τοπίο. Το λευκό χρώμα κάνει έντονη αντίστιξη με το περιβάλλον και επιτυγχάνει ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα το οποίο τονίζεται ακόμη περισσότερο όταν δύσει ο ήλιος, καθώς τα μελετημένα παράθυρα σχηματίζουν φωτεινά γεωμετρικά σχήματα.

Προσέχοντας κάποιος περισσότερο την δομή του κτιρίου θα παρατηρήσει αρκετές ακόμη υπέροχες λεπτομέρειες, όπως το γκαράζ με την κρυφή πόρτα, την φαντασμαγορική είσοδο αλλά και την όμορφη βεράντα που «εισβάλει» εντελώς φυσιολογικά μέσα στο νερό. Την τελική πινελιά σίγουρα αποτελούν οι ανάγλυφοι κορμοί δέντρων που δένουν το οίκημα με την φύση, δίνοντας ταυτόχρονα και μια νότα μοντέρνας τέχνης.

Το πρότζκετ δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη είναι μια ψηφιακή απεικόνιση δημιουργημένη από τον Michal Nowak με πρόγραμμα 3D, όμως το αποτέλεσμα είναι τόσο ρεαλιστικό, που φαίνεται σαν πραγματικό. Πρόκειται για μια πραγματική ιδιαίτερη εξοχική κατοικία που συνδυάζει πρακτικούς χώρους, μοντέρνο design αλλά και υπέροχη θέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.