Αρχική Τέχνη Ευρωπαϊκό κανάλι για τον ανεξάρτητο κινηματογράφο EuroIFC.

Ευρωπαϊκό κανάλι για τον ανεξάρτητο κινηματογράφο EuroIFC.

by Andreas Rekopoulos
The European Independent Film Channel (EuroIFC)

Το Ευρωπαϊκό κανάλι για τον ανεξάρτητο κινηματογράφο EuroIFC αγκαλιάζει το πάθος των ανεξάρτητων δημιουργών και προσφέρει στο κοινό μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία.

Πνευματικό παιδί της παθιασμένης δημιουργικής ομάδας που βρίσκεται πίσω και από το European Independent Film Festival, το EuroIFC είναι μία ανεξάρτητη κινηματογραφική πλατφόρμα, που σκοπό έχει να βοηθήσει τη διανομή και την προβολή ανεξάρτητων δημιουργιών από όλο τον κόσμο. Το European Independent Film Channel είναι μία κίνηση που επιβεβαιώνει τη θεωρία που θέλει το ίντερνετ να αποτελεί πλέον το μοναδικό καταφύγιο του ανεξάρτητου σινεμά.

Το EuroIFC προβάλει μια εκπληκτική συλλογή ανεξάρτητων ταινιών, συνεντεύξεων με τους δημιουργούς και πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό. Με επτά κατηγορίες (ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, σπουδαστικές και πειραματικές, μουσικά video και animation), το κανάλι παρέχει μια ανεκτίμητης αξίας πλατφόρμα προώθησης για νέους, αλλά και καταξιωμένους δημιουργούς που ψάχνουν ένα ευρύτερο κοινό για να μοιραστούν την δουλειά τους.

Η ανταπόκριση στο κανάλι είναι απροσδόκητα θετική. Από το λανσάρισμά του πριν ένα περίπου μήνα, το EuroIFC έχει ήδη φτάσει τις 5.500 προβολές. Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν πέντε νέες ταινίες που προβάλλονται για τουλάχιστον ένα μήνα.

Η πρόσβαση στο www.euroifc.com είναι δωρεάν και κυρίως νόμιμη. Επιπλέον, επαναπροσδιορίζει την έννοια του mobile cinema. Οι ταινίες μπορούν να προβληθούν σε iPad, iPhone, laptop και blackberry.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.