Αρχική Σπίτι & Design Επεκτεινόμενο Τραπέζι Σαλονιού REK του Reinier de Jong.

Επεκτεινόμενο Τραπέζι Σαλονιού REK του Reinier de Jong.

by Anna Karataglidou

Ο Reinier de Jong σχεδιάζει ένα χαμηλό τραπέζι σαλονιού που προσαρμόζεται ανάλογα με την ανάγκη χρήσης του. Το επεκτεινόμενο τραπέζι σαλονιού REK μοιάζει με ένα κομμάτι μασίφ ξύλου στο χώρο, αλλά μπορεί να χωριστεί σε στρώσεις και να επεκταθεί κατά περίσταση. Πήρε το όνομά του από την βιβλιοθήκη REK του ίδιου σχεδιαστή.

Οι έξτρα επιφάνειες όταν μαζεύονται μέσα στον κύριο όγκο του τραπεζιού REK εφαρμόζουν απόλυτα σε μία ενιαία μονάδα. Εφόσον κάποιος χρειαστεί έξτρα επιφάνεια τραπεζιού για το σαλόνι του, τότε μπορεί να τις σύρει επιλεκτικά προς τα έξω.

Κρυμμένα μέσα στο σκελετό από το επεκτεινόμενοτραπέζι σαλονιού REK βρίσκονται στοπ που αποτρέπουν τον χρήστη από το να τα τραβήξει υπερβολικά μακριά. Φυσικά, εγκοπές κάτω από κάθε κομμάτι προβλέπονται ώστε να προστατεύονται τα δάκτυλα του χρήστη.

Το επεκτεινόμενο τραπέζι σαλονιού REK κατασκευάζεται σε τρία είδη ξύλου: βελανιδιά, οξιά και σημύδα, ενώ χρησιμοποιείται και λαμινέτ συγκεκριμένες επιφάνειες. Οι διαστάσεις του μεταβάλλονται από έναν κύβο 60 x 80 εκατοστών σε τραπέζι επιφάνειας 130 x 170 εκατοστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.