Αρχική Σπίτι & Design Καναπές Entailles της Ligne Roset.

Καναπές Entailles της Ligne Roset.

by Andreas Rekopoulos

Ο καναπές Entailles της Ligne Roset συνδυάζει μοντέρνο Design με χρηστικές λεπτομέρειες όπως τα χωνευτά στον καναπέ συνοδευτικά τραπέζια.

Σχεδιάστηκε από τον Philippe Nigro και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην Κολωνία στην διάρκεια της έκθεσης Imm Cologne 2011. Το σχέδιο παίζει με την ασυμμετρία καθώς χρησιμοποιεί πλάτες με διαφορετικά ύψη και καθίσματα που ενώνονται μεταξύ τους υπό γωνία, δημιουργώντας χαρακτηριστικές εσοχές. Το αποτέλεσμα είναι ένας διαφορετικός καναπές με δυναμική εμφάνιση που φαίνεται σαν να βρίσκεται σε κίνηση.

Οι δυνατότητες παραμετροποίησης είναι πολλές καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε δύο είτε τρία καθίσματα και υπάρχουν πολλά προσθαφαιρούμενα αξεσουάρ, όπως μαξιλάρια, σκαμπό και υποβραχιόνια. Το πιο ιδιαίτερο όμως αξεσουάρ είναι τα πρωτότυπα βοηθητικά τραπέζια που κουμπώνουν στις εσοχές του καναπέ και εξυπηρετούν ώστε να έχετε κοντά σας ότι χρειάζεστε από ένα Laptop έως ένα ποτό. Απλά γεωμετρικά σχήματα, έντονα χρώματα και προσεγμένες λεπτομέρειες συνθέτουν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο σύνολο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.