Αρχική Διάφορα Διαγωνισμός Design, Electrolux Design Lab 2011.

Διαγωνισμός Design, Electrolux Design Lab 2011.

by Andreas Rekopoulos
Electrolux Design Lab 2011

Η γνωστή εταιρία κατασκευής οικιακών συσκευών Electrolux ανακήρυξε πρόσφατα την έναρξη του διαγωνισμού Design οικιακών συσκευών Electrolux Design Lab 2011. Ως γνήσια Σκανδιναβική εταιρία η Electrolux δίνει μεγάλο βάρος στο Design των συσκευών της και αναζητά μέσω του διαγωνισμού καινοτόμες ιδέες που θα συμβάλουν  στην εξέλιξη των μελλοντικών της προϊόντων.

Ο διαγωνισμός Design Lab 2011 καλεί τους τελειόφοιτους και απόφοιτους σπουδαστές βιομηχανικού σχεδίου από όλο τον κόσμο να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό με χρηματικό έπαθλο και εξάμηνη αμειβόμενη εξάσκηση υποβάλλοντας τις ιδέες τους σχετικά με το intelligent mobility των οικιακών συσκευών. Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία αφορά την αναζήτηση λύσεων σχετικά το πώς οι άνθρωποι θα παρασκευάζουν και θα αποθηκεύουν τρόφιμα, θα πλένουν τα πιάτα και θα καθαρίζουν μέσα και έξω από το σπίτι.

Oι υποψηφιότητες οφείλουν να λάβουν υπόψη την κληρονομιά της Electrolux και να αντανακλούν τις αξίες του Σκανδιναβικού design, με το να είναι φιλικές προς το περιβάλλον, να είναι πρωτότυπες και καλαίσθητες. Η πρόκληση δεν είναι μόνο να δημιουργηθούν συσκευές που είναι απλά φορητές, αλλά συσκευές που θα προσφέρουν ευελιξία ελέγχου,  προκειμένου να υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χρόνος και περισσότερη δημιουργική έκφραση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πορεία και τα έπαθλα του διαγωνισμού παρακάτω.

Βραβεία:

1ο βραβείο: Εξάμηνη αμειβόμενη εξάσκηση σε κέντρο παγκόσμιου σχεδιασμού της Electrolux και 5.000 Ευρώ.

2ο βραβείο: 3.000 Ευρώ.

3ο βραβείο:  2.000 Ευρώ.

Ημερομηνίες:

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των συμμετοχών: 1η Μαΐου 2011

Προϋποθέσεις:

Στο  διαγωνισμό ElectroluxDesignLabμπορούν να λάβουν μέρος τελειόφοιτοι και απόφοιτοι σπουδαστές βιομηχανικού σχεδίου από όλο τον κόσμο, που δεν εργάζονται στο χώρο. Αποτελεί βασικό στοιχείο, καθώς  ο νικητής θα κληθεί να εργαστεί έξι μήνες σε ένα από τα κάποιο κέντρο παγκόσμιου σχεδιασμού της Electrolux. Η αμειβόμενη εξάσκηση συνοδεύεται και από το ποσό, το οποίο δεν μπορεί ναδοθεί ξεχωριστά

Διαδικασία:

·         1η Μαΐου 2011: υποβολή αιτήσεων

·         25 Ιουνίου 2011: επιλογή και ανακοίνωση των 25 που θα λάβουνε μέρος στον ημιτελικό

·         Ιούλιος: ανακοίνωση των 8 φιναλίστ

·         Φθινόπωρο 2011: Ανάδειξη τελικού νικητή σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί σε Ευρωπαϊκή πόλη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.